LAGALI SU TE: Istina o ANALNOM SEKSU zbog koje ćeš se uplašiti

Iako se veruje kako je trudnoća moguća samo nezaštićenim seksom, doktor Brian Steixner iz Džersija tvrdi kako žene mogu zatrudneti i od analnog seksa.

"Lagali su nas, dok smo bili mali", započeo je svoje tumačenje kroz smeh doktor Steixner. "Iako je situacija malo verovatna, jedna od 50 hiljadažena će zatrudneti od analnog seksa."

Ali, vest je i dalje zabrinjavajuća, posebno za one žene, koje uvek misle da su trudne.

Konkretno, radi se o stanju u kojem anus, uretra i vagina nisu odvojeni tkivom, već su umesto toga povezani. Kako prenosi Metro, u tome leži veliki problem, kada su u pitanju seks bez zaštite i trudnoća.

Naime, u ovom slučaju, materica se sjedinjuje s anusom. Spomenuti doktor imao je upravo takav jedan slučaj, gde se problem nije riješio dok je pacijentkinja tek bila rođena, što je uobičajena praksa, već kasnije, a zatim je nastao još jedan: ili operacija nije prošla kako treba ili je to bio odgovor na traumu uzrokovanu operacijom, gde je telo formiralo fistulu, abnormalnu vezu između organa pa je došlo do spomenutog sjedinjenja.

Kako god, žena je otkrila kako je pre trudnoće imala isključivo analni seks, a nekoliko meseci kasnije rodila je na carski rez, koji je bio jedina opcija.

Porođaj je prošao u najboljem redu, ali urolog priznaje kako se nije kasnije čuo s mamom.

Čini se kako imamo još jednu brigu, za koju su šanse jako, jako male da se ostvari, ali i dalje postoje.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još