DA LI VAS PECKA: Evo žašto volimo muškarce sa bradom

Poznata je činjenica da mnogo žena više voli muškarce s bradom. Smatraju ih privlačnima, poželjnima i seksi, naravno, ako su uredni i brinu o tome. Zašto je to uopšte tako? Zašto isti muškarac izgleda tri puta poželjnije kada pusti malo brade? Možda zato što izgleda starije, ozbiljnije? Evo još nekih činjenica zašto žene toliko vole kada muški puste malo brade!

Tajanstvenost

Ko zna kakve zapravo on tajne krije ispod svoje brade? Ponekad je kod takvih muškaraca teško pročitati emocije i izraze lica, a upravo to je ono što privlači. Njihova tajanstvenost i spoznaja da morate otkriti šta se krije ispod samo će vas privući da poželite da saznate još više.

Ljube se mnogo bolje

Brada može učiniti čudo za vaš seksualni život. Posle početnog rasta dlačica i svrabeža, ona postaje meka i nežna na dodir i toliko se lako priviknuti da će vam biti čudno kada je neće biti. Uostalom, pokušajte izazvati same sebe da ne dirate muškarca po bradi i licu. Nemoguće? Da, nemoguće. Jer ta brada je stvorena upravo za to da je taknu ženske ruke. A istina je da i njima to odgovara, itekako.

Svi dobri poznati muškarci imaju bradu

Ben Aflek, Idris Elba, Džordž Kluni, Rajan Gosling, Dejvid Bekam... Nije potrebna rasprava, zar ne?

Šala

Možda će biti predmet sprdnje na svoj račun zbog duge brade, ali većinom će to druge više živcirati nego njega samog. Uz to, muškarci s dužom bradom ne trebaju da budu muzički talentovani. Dovoljno je da drže gitaru u ruci i devojke ih već vole. A i "odgajanje" brade nije malo postignuće. I za to treba napora i odricanja, pa se obično takvi muškarci definišu kao oni na koje se možete osloniti u svim trenucima.

Inteligentni su

Morate priznati da muškarac koji gladi svoju bradu i dubokoumno razmišlja izgleda itekako inteligentno. A sigurno su takve i njegove misli.

Avanturistički duh

Oni su uvek spremni na adrenalin i nove avanture, a isto tako voljni su više da reskiraju u životu.

Pogledajte još