RETROGRADNE PLANETE PRAVE HAOS: Lavu brige na poslu,Vodoliji oko finansija

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tranzitni Mesec koji prelazi preko vaše astrološke kuće tajni i neprijatelja može doneti izvesnu superiornost onih koji misle da mogu da podrede vašu volju njihovoj. Retrogradni Mars donosi probleme onima koji su spremni da uđu u privatan posao sa strancima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Prilično ste naivni i spremni da uradite nešto što možda nije najbolje za vas ali ako ste obećali nekom uslugu, tome ćete dati prioritet, da biste ispunili obećaje. Vaši lični interesi su u drugom planu i negativno se odražava na vaše finansijsko stanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Naglašeno polje karijere sa Neptunom u aspektu sa retrogradnim Merkurom može doneti konfuziju ako se radi o poslu koji vam je veoma važan. Moguće je da ste u dilemi ili imate mnogo obaveza kada se radi o strancima. Jedan Bik, Devica ili Jarac podržavaju vaše ambicije.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Retrogradni Mars u segmentu posla sa strancima zemljama može doneti probleme kada se radi o projektu sa strancima od kojih mnogo očekujete.Mislite da možete da postignete dogovor sa nekim ko je odlučuje o vašem statusu na poslu ili u vezi sa putovanjem u inostranstvo. Verovatno ćete dobiti vest o novcu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Sunce, vladalac vašeg astrološkog polja ličnosti u segmentu karijere blizu retrogradnog Merkura donosi brige naročito ako ne znate šta hoćete. Trebalo bi da zatražite savet od onih koji su stariji od vas i mnogo iskusnijih po pitanju posla kojim biste želeli da se bavite. Dobijate poziv od jednog Strelca u koga imate veliko poverenje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ne bi trebalo da se nervirate ako se situacija na poslu ne odvija kako ste planirali. To se odnosi na one koji imaju neku vrstu partnerskog odnosa ili rade sa strancima. Verujete da možete da započnete nov projekat.Želite da se dogovorite sa Lavom u vezi sa novcem. Ne odobrovate njegov način trošenja novca.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Uznemireni ste zbog nečega što bi trebalo da se reši što je moguće pre. Verovatno se radi o poslu sa strancima ili će vaša pomoć ili vaš savet biti potrebni onim koji žele da negde putuju. Imate priliku da se sretnee sa nekim ko je izuzetno cenjen i sa kim ćete dobro sarađivati.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Imate priliku da nastavite saradnju sa nekim s kim ste nekada raskinuli odnos a da niste bili svesni da bi to moglo da se dogodi. Ne bi trebalo da se nervirarte ako dobijete vesti koje ne očekujete.Postoji mogućnost da vam se ukaže prilika da poslujete sa strancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Tranzitni Mesec prelazi preko vašeg segmenta tajni ne utiče povoljno na vaše šanse kada je u pitanju uspešna saradnja sa nekim Rakom ili Ribama ali je od velike važnosti za vas. Budite oprezni da ne napravite nepotrebne promene u vašim svakodnevnim obavezama jer to može doneti probleme u izvršavanju istih.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobro se osećate kada Mesec prelazi preko Škorpije i naći ćete način kako da rešavate probleme u vezi sa novcem. Verujete da će neki Bik ili Vaga biti od velike pomoći i da ćete biti spremni da budete deo timskog rada. Jedna Škorpija i neki Lav prave planove o zajedničkoj saradnji sa vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Naporan dan kao što je uvek slučaj kada tranzitni Mesec prelai preko Škorpije. Trebalo bi da nađete način kako da ponovo započnete saradnju sa sposobnim poslovnim partnerom koji ima dobre veze i spreman je da vas finansijski podrži. Verovatno ćete imati razgovor sa nekim Rakom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ne oklevajte ako treba da sarađujete sa ambicioznim saradnicima ili da rešavate teške probleme. Napravićete grešku ako potcenjujete nekog Jarca koji vam je uvek bio odan uprkos vašoj tvrdoglavosti. Imate šanse da nađete nov posao.

Izvor: Conopljenews

Pogledajte još