BLOGOMANIJA FASHION & BEAUTY: Pogledajte ko sve dolazi u Maribor, hotel Habakuk

Preko 150 predavača će deliti znanje iz modnog blogovanja, fotografije, društvenih mreža, video produkcije, analitike, monetizacije, odnosa sa javnošću, medija... Preko 500 gostiju je već sada odlučilo da osigura mesto u publici.

Popularna imena kao što su Milan Vučićević, poznatiji kao Nichim Izazvan sa Twitter-a i Hana Hadžiavdagić Tabaković sa Instagrama će, pored glavnog programa, imati i događaje zabavno-rekreativnog karaktera.

Dosta očiju je uprto u panel gde će najveće zvezde domaće YouTube scene pričati o svojim iskustvima. To su Ruža Rupić, Jana Dačović, Milica Perić Kovalska, Dušan Srbljak sa PCAXE kanala, Aleksandar Leštarić sa Srpskih tutorijala, Marija Žeželj, kao i Milan Inić poznatiji kao Yasserstain.

Dobro poznate blogerke kao što su Brana Antović, Maja Petrović, Anastasija Đurić i Ella Dvornik će, svaka na svoj način, objasniti kako je moguće živeti od fashion, food ili travel bloga danas na našim prostorima.

Urednice najpoznatijih beauty portala, stilisti i fotografi i predstavici regionalnih nedelja mode pružiće vam sve informacije koje znače.

Među njima će biti i urednice i urednici iz svih regionalnih redakcija magazina "Lepota i zdravlje", a osim što će proslaviti 15 godina od izlaska prvog broja, razgovaraće i o portalima i svemu ono što je ovom brendu doneo digital.

(old_image)

Veselin Jevrosimović, uspešni biznismen, naučiće vas načinima samomotivacije i verovanja u sebe i svoju viziju.

Pregršt novinara, voditelja i ljudi iz PR-a probaće da nam otkriju tajnu kako se prave zvezde u bilo kom poslu, a naročito u modnom svetu.

Marketing magovi kao što su Ivan Bildi, Karlo Konig, Mitko Cabevski i Jovana Miljanović predstaviće novitete u načinu digitalnog reklamiranja kako bismo brzo i lako došli do novih pratilaca ili kupaca.

Na sve ovo dodajte radionice za make-up i frizure, nutricionističke savete, fitnes program, žurke na kraju svakog dana i hiljade mogućnosti za umrežavanje, partnerstva i razvoj poslovanja. A povrh svega, scenografija koju pravi Mariborsko Pohorje i hotel Habakuksa grandioznim spa centrom čine višnjicu na sav taj šlag.

Najvažniji mediji regiona. Fashion & beauty kuće. Uticajni predstavnici Facebook-a, Twitter-a, Instagrama, YouTube-a i Snapchata-a. Na vama je samo da ih upoznate!

Požurite i rezervišite svoje mesto na vreme!

Za sve informacije posetite sajt blogomanija.net

Pogledajte još