5 GROZNIH MITOVA o muškarcima koji nemaju veze sa istinom

Muškarci nisu emotivni

Možda neki nisu, ali većina pravih muškaraca itekako pokazuje emocije. Oni koji to ne rade su ili nezreli, ili i sami veruju u mit da pokazivanje osećaja nije muževno.

Misle samo na seks

Ok, ovo nije jako daleko od istine, muškarci često misle na seks, ali kada upoznaju ženu koja im se istinski sviđa, misliće i na puno drugih stvari. Muškarci nisu životinje kojima je na pameti samo razmnožavanje.

Važno im je kako žena izgleda

Donekle jest, ali većina muškaraca će vrlo brzo zaboraviti na izgled i fokusirati se na važnije stvari. Žene koje muškarce zavode isključivo izgledom vrlo brzo prestaju biti zanimljive.

Sigurni su u krevetu

Verojatno su sigurniji i opušteniji od žena koje prave dramu oko celulita i svetla, ali muškarci su itekako nervozni kada je reč o seksu. I oni imaju svoje male nesigurnosti, ali to će mnogo ređe dati do znanja ženi.

Ne mogu biti prijatelji sa ženama

Itekako mogu, jednako kao što žena može biti samo prijateljica s muškarcem. Iako postoji mit da muškarci žele u krevet odvesti baš svaku ženu s kojom se druže, istina je ipak malo drugačija - muškarci mogu u ženi videti samo prijateljicu.

Izvor: nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.