ŽENA KOJU OSUĐUJU: Ne zanima je seks i nećete verovati šta je izgovorila mužu (VIDEO)

0

Posle 11 godina braka i dvoje dece Sajra Kan (46) je rekla svom suprugu kako ona više nema želju za seksom i dopustila mu je da ima ljubavnica koliko želi.

“Želim da bude srećan”, rekla je Sajra Kan (46), poslovna žena i TV voditeljka iz Velike Britanije pošto je svom suprugu Stivu dala “zeleno svetlo” da slobodno spava s drugim ženama jer ga ona više ne može zadovoljiti u krevetu.

Ona je, naime, izgubila želju za seksom i koliko god se trudila da probudi strast u sebi, to joj nije uspevalo. Njih dvoje su u braku 11 godina i imaju dvoje dece.

“Pre smo imali fantastičan seksualni život. Ja i dalje svog supruga jako volim, mazimo se i lepo nam je, ali više ne želim seksualne odnose, izgubila sam interes. Izgubila sam strast i počela sam da tražim izgovore zašto ne želim voditi ljubav dok napokon nisam shvatila kako to nikud ne vodi i rekla sam suprugu da bi trebalo da nađe drugu ženu s kojom će spavati”, ispričala je Sajra.

Ona je o svojoj odluci iskreno progovorila na društvenim mrežama.

Ima ljudi koji su je podržali i napisali kako je vrlo hrabra, a drugi je osuđuju. Šta je njen suprug rekao, nije poznato.

Izvor: nadlanu

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.