PORAVNANJE, UZBUDLJIVI DOGGY, UNAKRSNO ISPITIVANJE…Napredne seks poze za obostrano zadovoljstvo

Poravnanje

Počinjete u misionarskoj pozi, dok se on celom težinom oslanja na vas (ok, ne baš celom težinom). Neka se nagne napred tako da baza pubične kosti pritiska vaš klitoris. Vi treba da obavijete svoje noge njegovih butina, kako biste dobili najbližu moguću konekciju i stimulaciju.

Modifikovani doggy style

Umesto da ostanete na sve četiri kao u pravoj dogi pozi, spustite se na stomak, ali težinu svog tela prebacite na kolena i grudi, dok vam je guza blago podignuta. U ovoj pozi, vaša tela su pripijena, a trenje je daleko intenzivnije i omogućava dublju penetraciju. Što se vaše budete približili svom dragom, to će vam orgazam biti intenzivniji i bolji.

Kuhinjski sto

Ako vam je seks u spavaćoj sobi malo dosadio, imamo sjajan predlog za vas. Možete da iskoristite bilo koju ravnu površinu, ali vam predlažemo kuhinjski sto. Njegov struk bi trebalo da bude u ravni sa ivicom kuhinjskog stola. Lezite držeći zadnjicu na ivici stola, a on neka vas uhvati za kukove zbog oslonca, dok su vaša stopala na stolu ili njegovim ramenima. Ova pravila poze su neophodna, jer se pravim uglom postiže duboka penetracija, koja će oboma pružiti maksimalni užitak, a moći ćete nesmetano i stimulišete klitoris – vi ili on.

Unakrsno ispitivanje

U ovoj pozi oboje ležite. Vi se nalazite na leđima, a on je na svojoj strani kreveta. Prebacite noge preko njegovog struka u obliku velikog X. Ova poza je super, jer omogućava laku stimulaciju klitorisa. Pošto niste pripijeni telima, možete da je dodirujete i različitim telom kako vam je volja.

Jastuk

U svakoj misionarskoj pozi, bilo da se vaše noge nalaze na krevetu ili na njegovim ramenima, postavljanjem jastuka ispod donjeg dela leđa, izdižete torzo, što omogućava vam duboku penetraciju i lakše dosezanje G tačke. Ovo je jedna od poza u kojoj se omogućava pripijenost vaših tela i stimulacija klitorisa.

Izvor: cosmopolitan7nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.