NAPALJENO I SEKSI U KOLIMA: Uz ove poze, zaboravićete na neudobnost

Zadnje sedište
Budući da je prostarnije, daje malo više prostora za manevrisanje. Ali, u svakom slučaju preporučujemo da pomerite prednja sediša što je više moguće ka napred, kako biste dobili dodatni prostor.

Najudobnija poza na zadnjem sedištu jeste da on sedi, a ona na njemu, leđima mu okrenuta. Njemu su slobodne ruke da je dodiruje gde želi, a ona ima prostora da se pomera.

Misionarka, takođe spada u poze koje nije teško izvesti na zadnjem sedištu. Pošto nema prostora da se ispruži, muškarac se zapravo oslanja jednom nogom na pod automobila. Ona može jednu nogu da prebaci preko naslona sedišta.
Poza u kojoj on leži a ona je gore, spada u praktičnije u ovoj varijanti.

Prednje sedište
Nema tu mnogo mudrosti, on sedi, a ona njemu u krilu. Da li će biti okrenuta licem ka njemu ili leđima, zavisi od inspiracije. Prednje sedište je zgodno i za oralni seks, daje dovoljno prostora i jednom i drugom za menevrisanje. Samo pazite na menjač!

Hauba
Fantazija skoro svake žene jeste da ima seks na haubi. Od pozadi, od napred, oralni, analani, sve varijante seksa su na ovom mestu moguće. Vodite samo računa da se motor automobila prethodno ohladi kako ne biste izgoreli zadnjicu.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.