fbpx

#MOJAKRAVICAFOODTALK2016: Food Revolution počinje 3. juna u Novom Sadu

"Moja Kravica Food Talk 2016" okuplja stručnjake, proizvođače, kompanije, medije i poznate ličnosti koji će pričati o aktuelnim temama iz sveta gastronomije i vina.

Konferenciju otvara Christine Moro, Ambasadorka Francuske, a svim prisutnima obratiće se i Ženja Aćimović, glavna urednica kulinarskih izdanja Color Press Grupe.

Ovogodišnja konferencija, pod sloganom "Food Revolution", predstaviće nove tehnike i trendove u globalnoj kuhinji, novu publiku restorana u regionu kao i nova imena na regionalnoj vinskoj sceni.

O sjaju i bedi evropske kuhinje, inovacijama u poslastičarstvu, zdravoj ishrani, GMO sertifikatima i organskoj proizvodnji takođe će govoriti ovogodišnji učesnici.

Pored zanimljivih panela i studija slučaja posetioci "Moja Kravica Food Talk 2016" konferencije imaće priliku da degustiraju hranu i vino u Experience Zone-i gde će se predstaviti više od 20 izlagača iz regiona.

U sklopu Experience Zone, partner konferencije udruženje "Bač u srcu Bačke" organizuje vojvođanski švedski sto i tradicionalnu likovnu koloniju poznatih slikara u Art zoni.

Na kraju dana uslediće nastup benda "Apsolutno romantično" u restoranu "Alaksa Barka".

Konferencija "Moja Kravica Food Talk 2016" održaće se uz podršku Grada Novog Sada, Turističke organizacije Novi Sad i Pokrajinskog sekreterijata za poljoprivredu.

Kompletan program i satnicu konferencije, kao i informacije o prijavama za učešće možete pogledati na linku: www.color.rs/foodtalk2016/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.