DUNAVSKI BISER: Restoran Bata Pežo­ - sinonim za hedonizam

Mnogi su sa ove terase zaprosili svoje ljubavi, stali na ludi kamen a ovih dana se iz restorana Bata Pežo mogu čuti maturanti koji proslavljaju završetak jednog životnog doba, koračajući u novo, u ambijentu punom topline u kojem je svaki detalj pažljivo osmišljen sa profesionalnim osobljem koje će se pobrinuti da vam ništa ne fali.

(old_image)

Danas predstavljamo jedan od specijaliteta kuće – Mešano meso spremano na ćumuru, pa još uz Dunav – dobitna kombinacija!

(old_image)

Naravno, pre toga ide jedna prava domaća supa sa rezancima koja će vas okrepiti i vratiti u prošlost kada smo uživali u ovom toplom obroku koje su nam spremale naše bake. Za kraj savršenog obroka tu je i poslastica, a ovoga puta izaberite “Chees cake”, lagana kombinacija sira i voća koja će prijati svačijem ukusu.

Danas je petak, a to znači da vas večeras u restoranu očekuje prava boemska noć uz tamburaše, zato požurite i obezbedite svoju rezervaciju na vreme.

(old_image)

Neko će da lumpuje uz zvuke dobre pesme, a neko će u danima vikenda da obraduje svoje najmilije porodičnim ručkom i oživeti hedonistu u sebi.

Priznaćete, svi smo mi pomalo hedonisti ako nam se ukaže prilika, a ambijent restorana Bata Pežo kao i bogata ponuda hrane i pića, pružaju upravo taj, neprikosnoveni osećaj i zato s pravom možemo reći da je ovo mesto sinonim za hedonizam!

(old_image)

Restoran Bata Pežo radi svakog dana, nalazi se u Novom Sadu na dobro poznatoj adresi Kamenjar broj 5, a za sve informacije i rezervacije kontakt telefon je 062 555 311.

Autor: Bojana Šević

Pogledajte još