fbpx

PROGOVORILA MAJKA NIKOLE LAKIĆA: Evo da li je moj sin gej

Nikola se sinoć žestoko sukobio sa Cecom Jovanović, što su ostali farmeri deklarisali kao nasilničko ponašanje, a ovu svađu prokomentarisala je i njegova mama Marina Lakić.

"Od samog početka, iako se Ceca i Nikola poznaju iz spoljašnjeg života, ona je pričala samo najružnije stvari o njemu, polivala ga fekalijama, kako bi ga isprovocirala, što je i sama priznala. Nikola je zna od petnaeste godine, zna čitav njen život, o čemu se i pisalo. Nikola je pokazao šta je napolju i nemam razloga da se stidim. Odreagovao je tako jer je to bila inicajlna kapisla. Ko zna šta je ona njemu rekla da bi je tako opsovao, što ne podržavam. Ne volim kad Nikola pređe tu granicu pristojnosti, jer on nije uličar", rekla je Marina.

Ona je dodala i da je Nikola od samog početka imao otvoren odnos sa svima i da je svakome, pa i zvezdama poput Vesne Zmijanac rekao u lice šta ima.

"Te priče da je Nikola gej potekle su od Stefana Jakovljevića. I Bane je dodatno potpalio vatru u studiju kada je dvosmisleno komentarisao Nikolu i kako će se ponašati ako se vrati. I Zorica Marković je tu imala ulogu, kada je komentarisala da poznaje nekog Peđu sa kojim je Nikola navodno bio. Čekamo ga da izađe sa Farme i da da saglasnost, pa ćemo angažovati porodičnog advokata kako bi zaštitio Nikolu. Ako već pričaju o tome, moraju dokumentovati", rekla je Marina i dodala da je Bane Đokić njenu ćerku i nju zvao da se opravda zbog komentara u studiju.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.