Napravio dete ljubavnici, pa pobegao: Posle 9 meseci, ovakvu karmu nije mogao ni da sanja

Novo vreme i internet tehnologija olakšala je preljubnicima ugovaranje sastanaka, ali i otežala sakrivanje dokaza. Iako se afere sve brže i lakše otkrivaju, neki neverni partneri ipak uspeju da održavaju paralelne veze godinama, i da ne budu uhvaćeni.

Tako je i jedan oženjen muškarac, otac dvoje dece, nekoliko godina imao ljubavnicu Italijanku. Kada je pomislio da će njegova žena to saznati, odlučio je da konačno prekine vanbračnu vezu i posveti se porodici.

Ipak, nije sve išlo tako lako - tog dana kada je došao da kaže ljubavnici da je ostavlja, ona mu je saopštila da je trudna. On je ipak pronašao kompromisno rešenje, a ljubavnica je pristala - nije želela da abortira, uzela je novac za kartu za Italiju i sumu koju je preljubnik uspeo da skupi za izdržavanje budućeg deteta.

Ali, želeo je da zna kada treći put postane otac.
Kako ne bi rizikovali da supruga nešto posumnja, dogovorili su se da mu ona pošalje čestitku i negde sitnim slovima napiše "Špageti". To je trebalo da bude tajna lozinka. Žena je pristala i otišla.

Nakon 9 meseci, preobraćeni preljubnik dobio je svoju poštu - dogovorenu čestitku - i doslovno se srušio na zemlju!

Naime, na lepoj kartici je pisalo:

Šageti, špageti, špageti, špageti, špageti. Tri porcije sa ćuftama, dve bez. Pošaljite još sosa.

Žena je zapravo rodila petorke - tri dečaka i dve devojčice, i bilo joj je, naravno, potrebno dosta novca za odgajanje petoro dece. Čovek je od šoka i nemoći, jer nije imao novca, bukvalno kolabirao.

Izvor: Stil

Pogledajte još