DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MAJ: Škorpiji je današji dan pravo mučenje, Ribe osećaju rasterećenje

OVAN

Posao: Možda imate dovoljno dobar stav kada su finansije u pitanju. Umete da dobijete mnogo više nego što ste očekivali. Pomoć od jednog Jarca ili Bika možete očekivati bez izgovora. Umete da se privučete i potražite ono što vam pripada. Vaš poslovni segment nije loš.

Zdravlje: Odlično ovaj put.

BIK

Posao: Pokušaj da se domognete bolje poslovne šanse može da padne u vodu, jer nemate osnovu za ono što vam se trenutno čini kao odlična solucija. Isuviše prepreka za nešto što vam se učinilo kao odlična šansa je na pomolu ovaj put.

Zdravlje: Nemate velike probleme na polju zdravlja.

BLIZANCI

Posao: Volite da se dajete u svom poslovnom segmentu i nećete se dvoumiti čak ni da budete dovoljno u srži zajedničkog interesovanja u kome se povremeno čini da ste na dohvat ruke vašeg uspeha. Ne očajavajte ukoliko se u prvi mah ne ispune vaše želje.

Zdravlje: Pazite se većih zalogaja.

RAK

Posao: Iznenađenje koje možete da imate je nešto što možete da očekujete bez rezerve. Imali ste dovoljno vremena da se predomislite ali vi to nećete učiniti ni pod pritiskom koji osećat eveć duže vreme. Ukoliko dođe do promene možete da budete loše po vas.

Zdravlje: Budite odgovorni prema svom telu.

LAV

Posao: Možete da imate otvorno polje inostranstva i da se nađete u većem čudu kada je u pitanju vaša finansijska situacija u pitanju. Ne morate da se dvoumite oko trenutnog troška za put koji se otvara u bližoj budućnosti na koji ćete svakako ići.

Zdravlje: Srčana čakra vam je loša.

DEVICA

Posao: Pomoć od jednog Lava očekujte bez problema. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim situacijama koje vam odvlače pažnju sa polja posla i fokusa koji vam treba. Ne odustajte od one solucije koja je dobitnička varijanta.

Zdravlje: Digestivni trakt vam je naglašen na loš način.

VAGA

Posao: Stav koji ste zauzeli nije odgovarajući i nemate nameru da ga promenite. Budite uvereni da svoj unutrašnji glas treba da poslušate jer imate jako izraženu intuiciju koja vam pomaže da nađete pravo rešenje za sebe.

Zdravlje: Pazite se teške hrane.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko imate manje finansijske dugove ne morate da se odričete svog dela kolača koji vam pripada ukoliko se bude desila raspodela zajedničkog dobitka, naročito ukoliko se radi o ortačkom preduzeću. Ne morate da se povlačite još uvek iz svog zanosa koji trenutno imate.

Zdravlje: Reproduktivni organi su vam loše postavljeni.

STRELAC

Posao: Vaša ravnodušnost je ovaj put gubitnička solucija na koju nist eračunali. Morate da se povinujete datoj soluciji na koju nist eračunali kao na kombinaciju koja vam donosi dosta satisfakcije, ali u drugom krugu i dosta patnje. Ne očajavajte trenutno u onome šta trenutno imate.

Zdravlje: Uviđate promenu na sebi.

JARAC

Posao: Vaša odgovornost je nešto što je kao zvezda vodilja vašeg ličnog uspeha. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam se dostavljaju kao izazov koji morate da prođete u narednom periodu.

Zdravlje: Obratite pažnju na cirkulaciju.

VODOLIJA

Posao:Ukoliko tražite posao moraćete da se dovoljno dobroskoncentrišete u onome što trenutno želite da nađete kao izlaznu kartu onoga što trenutno imate kao zadatak. Bićete dovoljno dezavuisani u onome što trenutno radite ukoliko se ne okrenete novim idejama. Ovo važi za one koji su u radnom odnosu trenutno.

Zdravlje: Povedite računa o svojim zubima.

RIBE

Posao: Imali ste dovoljno dobar poslovni stav koji morate da sprovedete u narednom periodu kroz jedan razvojni put iz prethodnog perioda. Ne pokušavajte da se opuštate u situaciju koja vas povremeno odvlači od odličnog fokusa koji imate trenutno na određenom zadatku.

Zdravlje: Odlično danas.

Izvor: Luftika/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.