DOK KAŽETE “SEKS”: Nijedan muškarac vam neće odoleti ako uradite ove 4 stvari

Nosite crveno

Znate onaj čuveni izraz paint the town red? Istraživači Univerziteta u Ročesteru otkrili su da žene koje nose crveni veš više privlače muškarce. Pritom to nije sve, žene koje nose kratke crvene haljine su takođe mnogo privlačnije muškom oku. Dakle, znate što vam je činiti, ali ostaje i pitanje - donji veš ili haljina? Cosmo preporuka: Za svog dečka obucite crveni veš, a ako želite upecati novog frajera obavezno izađite u grad u crvenoj haljini.

Gledajte ga direktno u oči

Zvuči kao kliše, ali istraživanja pokazuju da muškarce privlače žene koje znaju da uputite intenzivan pogled. Tokom istraživanja u Britaniji, muškarci su trebali da ocene privlačnost žena po načinu na koji ih one gledaju. Rezultati su pokazali da su najbolje prošle nasmejane devojke sa prodornim, ali u isto vreme i suptilnim pogledom. Sledeći put u kafiću nemojte glumiti neuhvatljivu, već uputite dečku koji vam se sviđa ne samo pogled već i osmeh. Verujte nam, ubrzo ćete pored pića imati i njegov broj telefona u ruci.

Odredite datum

Znate onaj jedan dan u mesecu kada se osećate veoma seksipilno i ženstveno? To je taj čuveni "četrnaesti dan". Pitate se o čemu pričamo? Žene su najprivlačnije upravo u periodu ovulacije. Istraživanja Univerziteta u Beču pokazala su da tada žena proizvodi supstancu koja se zove copulins. Upravo taj hormon odgovara nivou muških testosterona, zbog čega ste, drage dame, baš tada neodoljive suprotnom polu. Kalendare u ruke i izračunajte kada je vaš srećan dan.

Seksi glas je na ceni

Istraživanja Univerziteta u Njujorku pokazuju da su muškarcima jako privlačne žene s višom i maznijom bojom glasa. Verovatno zato što im se dopada kako će zvučati za vreme orgazma. Zato nabacite svoj seksi glas koji će ga i u površnom razgovoru baciti s nogu.

Izvor: cosmopolitan.rs

Pogledajte još