DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MAJ: Blizance čekaju bolji dani, Strelac pod tenzijom

0

Ne propustite današnju astro prognozu.

OVAN

Posao: Koliko ste uporni vi morate da se uklopite u dati ambijent, bez lošeg stava. Kolege su vam od pomoći u svakom slučaju i vi ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima, koje vam ne donose dovoljno novca ovaj put.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

BIK

Posao: Ukoliko ste student, potrudite se da mnogo više ispita spremite za predstojeći period i da pokušate da se dovoljno koncentrišete na dodatne izazove, koji su malo lošije postavljeni, jer su ovaj put u okviru ličnih lekcija koje imate.

Zdravlje: Bolovi u predelu vrata.

BLIZANCI

Posao: Ulaganje u privatni biznis može da vam donese zadovoljavajuće finansijsko stanje. Morate da se povinujete trenutnim tranzitima u kojima vidite i svoju ličnu šansu za neko vreme već i realizovanu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

RAK

Posao: Preduzetnički duh koji vam se javio nije loša solucija za proširenje vašeg biznisa. Ukoliko se bavite izdavaštvom ne morate da imate velike troškove ovaj put. Ono što se od vas traži, jeste dodatna požrtvovanost.

Zdravlje: Solarni pleksus vam je slaba tačka.

LAV

Posao: Ono što vam se prvo učini kao odlična poslovna šansa to bi moglo da bude prioritet u vašim radnim zadacima koje morate da dostavite na vreme. Ukoliko vam se učini da ste kratki sa vremenom morate da imate i asistenta.

Zdravlje: Srčana artitmija.

DEVICA

Posao: Kada su u pitanju poslovne šanse preko polja inostranstva ne pokušavajte da se otrgnete od ideje koja vam može doneti dovoljno satisfakcije na polju posla ovaj put. Bičete u odličnom raspoloženju već od sutra.

Zdravlje: Digestivni problemi.

VAGA

Posao: Ne volite da zasučete rukave i da se dezavuišete poslom koji nije na vašem nivou. Morate da se ipak dovedete u red. Vaš način rezonovnja vam ne donosi baš neku satisfakciju, a to se vidi po vašem novčaniku, koji je po malo prazan.

Zdravlje: Bešika vam je slaba.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko očekujete poveći novac na polju privatnog posla morate da budete dovoljno koncentrisani, kako bi izvukli dovoljno dobar bilans. Očekujte neočekivano jer vam to poručuju planete.

Zdravlje: Imate pojačan kašalj.

STRELAC

Posao: Spremite se na otvorenu saradnju ovaj put, jer možete imati više koristi nego inače u toku rada. Ne marite šta drugi misle o vama, jer nečije mišljenje u ovom trenutku nije toliko bitno, koliko vaše lično zalaganje.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

JARAC

Posao: Poslovna strana vam je izuzetna danas. Moraćete da prođete još obuku i bićete u odličnoj formi. Ne tražite pomoć na suprotnoj strani od one u kojoj se možete eosećati kao dobitnik. Neko može da prepozna vaš talenat ovaj put.

Zdravlje: Solidno.

VODOLIJA

Posao: Volite svoj posao i uživate u tome. Morate da budete u fokusu. Ne morate da se žalite na trenutne propuste, koliko se od vas traži dodatno angažovanje na segmentima gde vam se ne radi.

Zdravlje: Stomačni virus.

RIBE

Posao: Ukapirali ste gde ste pogrešili pa ćete nastojati da tu grešku ispravite bez većeg izuzetka. Pomoć od kolega je polovična i vi ste na takav tretman navikli i nećete se preterano baviti tim pitanjem.

Zdravlje: Odlično ste raspoloženi.

Izvor: Luftika.rs

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.