fbpx

PRELJUBNIČKA KARMA: Uhvatila sam ga s drugom u krevetu u momentu dok je svršavao a onda...

Zaboravila je punjač

Jedna od mojih koleginica uletela je u kuću, sada već bivšeg dečka, kako bi uzela punjač pre posla. Uletela je u sobu i našla ga u krevetu s drugom ženom. Uslikala ih je i sliku poslala njegovoj mami.

Varao ju je u njihovom dvorištu

Vraćajući se kući na našu staru farmu mama je ugledala bivšeg očuha kako se seksa sa svojom devojkom u dvorištu. Na njihovu 35 godišnjicu braka! Pozvala je policiju i oni su ih odveli.

Šest nedelja pre venčanja

Pronašao sam svoju verenicu s kolegom šest nedelja pre našeg venačanja. Dao sam otkaz jer smo radili na istom mestu i tražio od nje da isplati preostale troškove za venčanje jer smo bili unutar 90 dana od svadbe, a samo moje ime je bilo na ugovorima. Preselio sam se. Uhodila me. Zatražio sam zabranu prilaska. Išao sam na savetovanja. Bio sam u rasulu. Život je krenuo nabolje. Oženjen sam neverovatnom ženom.

Potpuno neočekivano

Radio sam sa ženom koja je naletela na svog muža i brata kako odlaze u grad zajedno. Za par dana je došla na posao i rekla: Moj muž je pobegao s mojim bratom.

Karma na delu

Uletela sam svom mužu i komšinici upravo u trenutku kada je trebao da svrši. Zbog šoka ga je prerano izvukao i sperma je odletela pravo njoj u oči. Imala je crvene oči nedelju dana. To je bila karma.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.