DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MAJ: Device da se pripaze konflikta, Mars na Blizance povoljno utiče

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Možete biti neoprezni u vezi sa nečim što je veoma značajno za vašu karijeru. Trenutno ste energični i pokazujete inicijativu ali nemate potrebe da zapnete iz petnih žila da biste obavili svoje poslove. Samouvereni ste i sposobni da donosite odluke na brzinu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dan je povoljan za analiziranje problema, bilo kojih, bez obzira da li se radi o vezi ili nekom susretu između vas i neke druge osobe. Neko može biti veoma uporan danas u pokušaju da vas ubedi u nešto što vi najradije ne biste privatili. Možete se osloniti na mišljenje jedne Device u vezi sa vašom karijerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Povoljan je period da započnete projekat i većina aktivnosti koje sada preduzimate biće uspešne iako ne držite konce u svojim rukama. Ipak, ovo ne bi trebalo da bude veliki problem jer vaš uticaj Marsa obično čini spremnim da krenete u akciju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Niste sigurni da li će jedna Vaga učiniti ono što od nje očekujete ili će biti u stanju da vas možda prevari ili da odloži ispunjenje dogovora. Nemojte se previše brinuti imate zaštitu jedne Škorpije ali niste u stanju baš da se dobro razumete sa nekom Devicom ili Ribama. Nemojte se raspravljati sa Ovnom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Sunce u Blizancima još uvek pozitivno utiče na vaš segment kreativnosti i društvenog života. Direktan hod Merkura čini vas spremnim da prihvatite nov posao ili da započnete kratkoročan posao koji bi mogao biti profitabilan, naročito ako se bavite marketingom ili ako rezultat posla sa strancim partnerima zavisi isključivo od vas.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Ovo je vreme izazova i stresa ako niste mnogo razmišljali u vezi sa pozicijom koju biste želeli da imate u društvu. Neki neprijatan događaj kao što je neki konflikt sa pretpostavljenim, roditeljima ili partnerom, može vas dovesti do značajne promene kursa.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trebalo bi da se pomirite sa nekim Bikom ili Ribama mada je vaša saradnja često teška. Možda ćete se sresti sa nekim ko će biti spreman da vam da poslovnu ponudu ili će biti zainteresovan za vaš rad. Direktan hod Merkura može doneti neke vesti iz inostranstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Moguće da bi bilo najbolje da se vidite sa starim prijateljima koje dobro poznajete i sa kojima već imate jake emotivne i poslovne veze. Danas ćete se suočiti sa vašim inhibicijama i ograničenjima koja ste sebi postavili, kao i sa ograničenjima koje vam nameću okolnosti ili vaši nadređeni, vaši šefovi.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Tranzitni Mesec i Sunce pozitivno se održavaju na vaš znak, naročito ako radite sa stranim partnerima. Merkur je krenuo direktnim hodom može doneti neke nove mogćnosti na poslu. Imate priliku da rešite neki problem mnogo jednostavnije i brže nego što ste pretpostavljali.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Svi problemi i teškoće sa kojima se da suočavate pomažu vam da shvatite da morate da budete mnogo mudriji i ako je potrebno da završite posao na brzinu, da improvizujete čak iako niste planirali da to uradite na taj način. Iznad svega ste previše zauzeti i suočeni sa mnogim problemima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Želite da date jasno na znanje onima iz vaše okoline da ste zainteresovani za njihovu dobrobit, naročito kada su u pitanju vaši najbliži saradnici i da ćete im pomoći ako im to ikada bude potrebno. I najverovatnije oni misle isto za vas. Potrebna vam je podrška nekog Blizanca ili Lava.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Možete poželeti da se oslobodite obaveza i dužnosti koje su vam nametnute da biste povećali obim posla tako da možete ići na neka mesta ili da radite nešto što nikada niste bili u stanju ranije. Ako ste mladi i bavite se umetnošću mogu vam kontrirati oni koji se često ponašaju suprotno od očekivanog.

Izvor: Conopljanews