AKO GA STAVLJAŠ U USTA, URADI TO KAKO TREBA: Oralne tajne koji svaki muškarac želi da znaš

Nije dovoljno samo da stavite njegov penis u usta da bi on bio na sedmom nebu. Postoje fore koje bi svaki muškarac voleo da znate, kad se prihvatite oralnog "posla".

Prvo, bitno je da se ne ponašate kao da je “posao” u pitanju. Njega uzbuđuje činjenica da ste i vi uzbuđeni.

Ne žurite. Seks u stvarnom životu nije kao u porno filmu. Morate polako da ga uvedete u stanje blaženstva. Za početak samo dodirujte usnama njegov penis i ovlaš ga ljubite. Posmatrajte kako raste i ne libite se da mu to kažete.

Jedna od najvažnijih stavki kod dobrog oralca, pored upotrebe usana, jeste i korišćenje ruku. Najviše ćete ga uzbuditi ako jednom šakom obuhvatite koren njegovog penisa i vrlo blago ga stegnete, a drugom nežno držite testise.
Usnama obuhvatite penis, tačnije ceo glavić do dela gde se nastavlja penis. Sada, sinhornizovanim pokretima ruke i usana, gore-dole, mu stimulišite penis. Testise nemojte držati prečvrsto, jer bol može da mu pokvari užitak, već ih nežno milujte, obavezno prelazeći prstom preko perineuma.

Posmatrajte njegovu reakciju i prema tome podesite ritam, od sporijeg ka bržem. Uz ovakvu tehniku, vrhunski orgazam je zagarantovan!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.