DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MAJ: Rakovima stiže pomoć iz inostranstva, Vage kubure s novcem

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Pruža vam se mogućnost da se sretnete sa kolegama sa kojima ste svojevremeno bili veoma bliski, a dugo ih niste videli. Trebalo bi da se dogovorite sa onima od kojih na neki način zavisite u vezi sa rešavanjem finansijskih problema. Moguće da se radi o bliskim saradnicima koji vas doživljavaju kao konkurenciju i koji pokušavaju da vas na neki način gurnu u drugi plan. Ako se bavite nekim oblicima alternativnih lečenja, možete biti veoma uspešni.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Imate mogućnost da se pomirite sa Vagom ili Rakom pitanje je da li vi to iskreno želite. Nemojte misliti da vam saradnici nisu naklonjeni, naprotiv, imate mnogo više prijatelja nego što pretpostavljate. Ponašate se prilično indolentno i nedovoljno odgovorno prema poslu do kog vam je u stvari stalo. Zabrinuti ste zbog svoje perspektive na poslu koja vam, ako ste veoma mladi, ne izgleda baš sjajna ali ne i zbog finansijskog stanja, jer računate na pomoć sa strane.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dan može biti pun raznih uzbuđenja, posebno ako ste opterećeni finansijskim brigama, neko će vam dati koristan savet, možda ćete naći rešenje za problem, nekog finansijera ili neki drugi vid pomoći. Ako tražite sponzore, računajte na one koji rade sa strancima. Možete očekivati od Lava da vas podrži u nečemu do čega je vama veoma stalo. Budite spremni na susret sa Bikom i Vagom od koga strepite, a može sve ispasti dobro.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ljuti ste na nekog i ne želite da to priznate. Ako se oslonite na pomoć iz inostranstva od osobe koja vam je obećala zajednički posao to će se verovatno i dogoditi. Pazite da ne dođete u konflikt sa Škorpijom ili Ovnom, naročito ako vam je njihova pomoć neophodna. Nemate potrebe da im kontrirate jer možete uz malo napora s njima sklopiti dobar aranžman, oni najverovatnije računaju na vašu podršku. Očekujete dobitak iz inostranstva i najverovatnije da će stići.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Težak dan ako se od vas očekuje da napravite kompromis sa članom porodice ili sa nekim Rakom ili Bikom, naročito ženskim, sa rođakom ili koleginicom a pri tom ste vi do skora davali sebe maksimalno u tom odnosu, a nije vam se vratilo dobrim. Pokušavate da budete racionalni ali ste u stvari prilično osetljivi. Trebalo bi da budete praktičniji u svojim razmišljanjima o onome što vas čeka.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Ne budite malodušni i zlopamtilo prema nekom ko vas je nekada uvredio, naročito kada znate da ste mu verovatno dali povoda za to. Pokušajte da se izvinite za nešto što vam je veoma bitno, moguće da se radi o poslu sa nekim bez koga ne biste bili tako uspešni. Ako pokušavate da nagovorite Raka da pristane na vaše uslove, moraćete da budete mnogo taktičniji nego do sada.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verujete da vam može pomoći jedan Rak u vezi sa novim poslom koji želite da započnete i od koga očekujete dobru zaradu. Ako budete dovoljno ubedljivi uspeće vam da se dogovorite i sa Ribama oko podele dužnosti. Dan vam donosi i sumnje u mogućnost ostvarenja uspeha. Ovo bi mogao biti jedan od napornijih dana po mnogim pitanjima, naročito u vezi sa novcem.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Težak dan ako se od vas očekuje da napravite kompromis sa kolegama koje ne pokazuju dovoljno interesovanja ni za vaše ideje niti da vam pomognu da rešite dilemu. Nervira vas Vaga koja vam nameće svoj sistem vrednosti. Pokušavate da budete racionalni ali ste u stvari prilično osetljivi. Pred vama veoma povoljan period u toku koga možete imati dobru zaradu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Prilično ste hiroviti, nervozni i pomalo nespokojni po mnogim pitanjima. Verujete da je sve do vas, i kako se postavite i kako plasirate ideju i da ćete moći da ubedite one sa kojima želite da radite da bi trebalo da vas poslušaju. Moguć je posao u okviru trgovine, marketinga ili medija. Ako se bavite sportom, prilično ste nervozni i ne podnosite konkurenciju.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobijate poziv od nekog ko vam je obećao zajednički posao i verovatno se radi o Lavu koji zna šta hoće. Verujete u mogućnost zajedničkog rešenja u vezi sa poslom koji bi trebalo da vam donse dobre prihode, posebno sa nekim vatrenim znakom. Osećate veliku privlačnost prema Vagi koja vam je nagovestila mogućnost zajedničkog posla. Ako vam se dopada ideja o poslu sa strancima ili planirate odlazak sa sadašnjeg radnog mesta, trebalo bi da se o tome konsultujete sa nekim.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vodićete vrlo interesantne razgovore, najverovatnije sa osobama koje su prisutne u javnosti ili često putuju i od njih očekujete podršku u vezi sa novim projektom. One će vam dati interesantne predloge, moguće za neki novi oblik saradnje koji bi mogao da vam bude od velike koristi u smislu afirmacije. Moguć je poziv na simpozijum ili poznanstvo sa osobom koja je verzirana u krupan biznis.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Potrebno je da obavite razgovor sa Rakom, Vagom ili Strelcem i to treba da učinite što pre, naročito ako želite da započnete nov posao jer je dan dobar za one koji žele da se uključe u neki veći posao, bilo u domenu marketinga ili posla sa strancima. Danas je dobar dan za svaki oblik društvenog života, posebno sa osobama koje žive u inostranstvu. Mogući su vanredni dobici u novcu od osoba na koje niste računali ili preko igara na sreću.

Izvor: Conopljanews