BIZARNI SEKS RITUALI: Zastrašujući običaji od kojih će vam se dići kosa na glavi

Ispijanje sperme
U plemenu Sambija u Papua Novoj Gvineji, dečaci od sedam godina piju spermu starijih muškaraca, kako bi dobili snagu i izrasli u prave muškarce.

Jedu obrezanu kožicu
U aboridžanskom plemenu Mardudžara, običaj je da mladići sami sebe obrezuju, a potom pojedu odstanjenu kožicu. Ali to nije kraj. Potom seku penis uzdužno sa unutrašnje strane, skoro sve do testisa, a krv koja se izlije se kuva na vatri kako bi se pročistila.

Upražnjavaju seks sa 6 godina
U plemenu Trobiander u Papua Novoj Gvineji, običaj je da dečaci i devojčice stupaju u seksualne odnose u uzrastu od šest do osam godina. Ovaj ritual ne samo da je potpuno prihvaćen u društvu, već ga odrasli i podstiču.

Braća razmenjuju žene
Ovo ne zvuči tako strašno, u odnosu na ostale krvave rituale. U jednoj himalajskoj zajednici, braća imaju obavezu da međusobno dele ženu. Ko se prvi oženi, njegova izabranica je dužna da zadovoljava svu njegovu braću.

Kradu tuđe žene
Muškarci se u nigerijskom plemenu Vudabi žene vrlo mladi, praktično dok su još deca i to su ugovoreni brakovi. Kad poodrastu, za vreme Gerevol festivala koji se održava jednom godišnje, maskiraju se i igraju pred ženama u nadi da će neku tako osvojiti i ukrasti je od drugog muškarca.

Javna masturbacija
Iako se ovaj običaj više ne praktikuje, u drevnom Egiptu su faraoni bili obavezni da javno masturbiraju pred svojim podanicima i to u reku Nil. Verovalo se da će se izbacivanjem sperme u Nil, sprečiti suša.

Pogledajte još