POVOLJAN UTICAJ MESECA: Ovnove smiruje, a Rakove podstiče na akciju

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ulazak Meseca u Vodoliju kasno uveče može označiti spremnost da napravite kompromis sa nekim Lavom ili Blizancima. Neka Vaga je dobar partner nezavisno od vaše profesije, spremni ste da započnete nov posao, potpuno drugačiji od onoga što ste do sada radili.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Imate potrebu da dokažete prvenstveno sebi da ste sposobni da uradite mnogo toga što ste planirali ili sebi obećali. Ako imate priliku da se sretnete sa onima koji su prisutni u javnosti, ili sa službenicima visokog ranga, imaćete ideju kako da ostvarite odnos koji je koristan za obe strane.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Merkur previše dugo boravi u vašem segmentu intuicije i fantaziranja da bi vam pružio bilo koju praktičnu pomoć tako da možete biti prilično nerealniji oko realizacije vaših planova. Ulazak Meseca kasno uveče može označiti neki poziv iz inostranstva sa dobrim vestima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pomalo ste zahtevni svakog meseca kada Mesec prelazi preko Jarca i Vodolije tako da možete biti naporni u komunikaciji sa sa saradnicima ili šefom stavljajući mnoge neptrebne primedbe u vezi sa njihovom ekspeditivnošću. Nema potrebe da se brinete oko vaših dugova, to će se regulisati uz pomoć vaših prijatelja ili članova porodice.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

U toku tranzita Meseca preko Jarca, bićete veoma nervozni jer ste čekali na povoljnne vesti od nekog ko je veoma dobar kao saradnik. Budite spremni da čujete neke vesti od nekog ko je na višoj poziciji u kasnim večernjim satima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Očekujete da čujete vesti od nekog Jarca ili Bika koji su bili veoma iskreni prema vama, mada se niste ponašali kako se od ova očekivalo.Budite iskreni prema onima od kojih na neki način zavisite, to je u vašu korist. Ima mnogo toga što možete učiniti za svog partnera.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Pozicija Sunca i Venere u Blizancima može doneti dobre izglede u vezi sa šansama koje imate kada je u pitanju inostranstvo. Dobar uticaj tranzitnog Meseca koji prelazi preko Jarca i Vodolije u večernjim satima može dati nadu u vezi sa pozitivnim ishodom vaših napora.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Nemojte biti previše neraspoloženi u vezi sa mogućostima nalaženja rešenja kada se radi o vašoj osnovnoj profesiji, trebalo bi da pokušate da pravite planove na mnogo realnijim osnovama. Možete dobiti finansijsku pomoć od nekog ko vas je uvek cenio.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Nemojte propustiti šansu da razgovarate sa nekim ko vam je ponudio neku vrstu pomoći u vezi sa poslom u inostranstvu koji biste mogli započeti kao zajednički projekat sa nekim Blizancima, Lavom ili Vagom negde na nekoj udaljenoj lokaciji.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Čuvajte se bilo kakvih nepotrebnih troškova kojima biste mogli biti izloženi, jer ćete morati da potrošite novac nanešto što je mnogo važnije. Trebalo bi da izbegavate bilo kakvu vrstu rasprave sa onima koji nisu uvek bili fer prema vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Nemojte trošiti vreme na nepotrebne svađe ili rasprave sa onima na koje ste se inače navikli da radite zajedno. Previše ste zabrinuti oko nečeg što nije vredno toga, u večernjim satima možete dobiti povoljne vesti od nekog do koga vam je stalo.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trebalo bi da se raspitate o svemu što vas nervira, za šta mislite da bi trebalo da budete oslobođeni odgovornosti.Ako rukujete sa mnogo novca, trebalo bi da pokušate da nađete način da nađete koristan savet od nekog koga veoma cenite.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još