SEKS SA BIVŠIM: 4 stvari koje nikako ne smete da uradite

Nije retka pojava da se bivši partneri upuste u seks kombinaciju. Pitanje je kako izbeći zamke i ne dozvoliti da ponovo uđete u vezu koja, čim je gotova, očigledno nije valjala. Evo na šta treba da obratite pažnju...

Još uvek postoje osećanja
Otvoreno porazgovarajte o tome šta seks kombinacija znači svakom od vas. Ako još uvek ima emocija s jedne strane, ne započinjite je. Neće se dobro završiti.

Često viđanje
Najbolje je da uvede pravilo o periodici viđanja. Ne bi trebalo da se viđate više od jednom nedeljno, jer u suprtonom, imaćete osećaj kao da ste ponovo u vezi, a to nije ono što želite.

Izbegavate druge
Važno je da oboje osećate slobodu da se viđate s drugim ljudima, pa čak i ako su te veze samo radi seksa. Onog trenutka kad osetite da varate svog bivšeg, odnosno svoju sadašnju seks kombinaciju, vreme je da prekidate. Upali ste u zamku i najverovatnije ćete maštati o pomirenju.

Druženje
Nema razloga da izlazite, bilo sami, bilo u društvu, kao kad ste bili u vezi. Ovakvo ponašanje stvara iluziju veze, a to nije ono što želite. Ako ste usamljeni ili vam treba rame za plakanje, pozovite prijatelja.

Pogledajte još