PRIRODNA OAZA NADOMAK DUNAVA: Pogledajte predivan ambijent u kojem se održava #MojaKravicaFoodTalk2016

Turističko naselje Ribarsko ostrvo je jedino naselje ovog tipa u Srbiji kategorisano sa 4 zvezdice. Na samo 3 kilometra od centra grada, možete da uživate sa svojom porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima. Mir i intima koje ćete pronaći u Turističkom naselju smeštenom na samoj obali Dunava, okružen zelenilom, svakako će biti razlozi zbog kojih ćete se uvek vraćati.

(old_image)

Turističko naselje čine: Dunavske kolibe, Restoran Alaska Barka, Restoran Alaska Terasai Restoran Ribarac

Kompletna rekonstrukcija bungalova i restorana u Turističkom naselju završena je krajem 2010. godine. Dunavske kolibe sadrže 20 bungalova, koji se sastoje od: 55 dvokrevetnih soba (sa francuskim i razdvojenim ležajevima), 2 delux sobe i 1 soba prilagođena osobama sa posebnim potrebama. Ukupan kapacitet je 116 ležajeva. Enterijer soba je moderan, jednostavnih linija, toplih boja, što čini osećaj dobrodošlice. Prateći vrhunske standarde, sobe su opremljene svim potrebnim sadržajima. Elegantno i moderno uređene, učiniće da se osećate kao kod kuće. Sve ovo čini Dunavske kolibe idealnim mestom za odmor i za poslovne ljude, a i za one koji žele da upoznaju Novi Sad i priušte sebi odmor koji će pamtiti.

(old_image)

Restoran "Alaska Barka"je funkcionalno spojen sa Alaskom Terasom. Specifičan je po svom prelepom enterijeru od drveta u brodskom stilu. Jedan je od najkarakterističnijih restorana u Novom Sadu i okolini. Kapacitet restorana je 200 mesta. Namenjen je za organizaciju banketa, svadbenih veselja, rođendana, krštenja, korporativnih i ostalih proslava. Klimatizovana sala, nezavisna ventilacija, kao i mogućnost podešavanja nivoa osvetljenja garantuju prijatan boravak u restoranu.

"Alaska Terasa"se nalazi na samoj obali Dunava i poseduje širok asortiman najkvalitetnijih jela i pića. Ima otvorenu i zatvorenu baštu iz kojih se pruža prelepi pogled na Dunav i Frušku goru. Kapacitet je 140 mesta u otvorenoj i 130 mesta u zatvorenoj bašti. Zatvorena bašta u letnjem periodu se potpuno otvara, a opremljena je centralnim grejanjem, tako da gostima pruža mogućnost uživanja u čarima Dunava i u zimskom periodu. Svakog vikenda možete uživati u prelepoj muzici najboljih tamburaša. Radno vreme restorana je od 7:00 h do 24:00 h. Na meniju restorana su internacionalna, domaća, vegetarijanska i jela prilagođena verskim i dijetalnim potrebama. Sve ovo je upotpunjeno ljubaznim osobljem i samo je jedan od razloga zašto se naši gosti uvek vraćaju u ovaj romantični ambijent na samoj obali Dunava. Restoran "Alaska Terasa" je idealno mesto da izvedete svoje poslovne partnere ili zaposlene u restoran, sumirate urađeno u godini na izmaku i predstavite planove za budućnost. U opuštajućem ambijentu našeg restorana možete se prepustiti uživanju, a mi ćemo se pobrinuti da Vam ovi trenuci ostanu u najlepšem sećanju. Ako ipak ove trenutke budete želeli da provedete u svom radnom okruženju vršimo usluge keteringa i dostave na željenu adresu.

(old_image)

Restoran "Ribarac"je mesto gde ćete osetiti šarm, spontanost i lepotu uživanja. Elegantno namešten i impresivan u svakom pogledu, kapaciteta od 200 do 500 mesta, i baštom kapaciteta do 150 mesta može biti prilagođen da savršeno odgovori svim Vašim potrebama kao što su: svadbene svečanosti, prijemi, porodične proslave, kokteli i sl. Restoran Ribarac je moguće prilagoditi potrebama i manjih svadbi i svečanosti prema željama gostiju. Parking prostor od 200 mesta omogućava svakom gostu da bezbrižno provede vreme u restoranu. Ljubazno osoblje će učiniti sve da trenuci provedeni u restoranu Ribarac budu zaista prijatni i nezaboravni. Vrhunska hrana i usluga su dovoljni razlozi zbog kojih ćete se uvek rado vraćati u naš restoran.

(old_image)

Kako bi zadovoljili sve segmente usluga u svojoj ponudi izdvaja se i konferencijska sala. Površina multimedijalno opremljene sale iznosi 550 m2, i u zavisnosti od postavke prima do 600 osoba. U kombinaciji sa "Dunavskim kolibama" i restoranom Alaska Terasa predstavlja idealno mesto za održavanje različitih skupova, manifestacija, kongresa, simpozijuma, seminara, predavanja, promocija, team building-a i sl. Sala je klimatizovana, opremljena najnovijom audio-vizuelnom tehnikom za prezentaciju (projektor, platno, laptop, ozvučenje i flip chart), kao i besplatnom bežičnom internet konekcijom, kako bi se zadovoljili svi zahtevi klijenata. Pored toga, u ponudi su i usluge hrane i pića, koktele dobrodošlice, kafe pauze, ručkove, kao i svečane večere u restoranu Alaska Barka. Korisnicima sale je obezbeđen i parking prostor koji je 24h pod video nadzorom.

Planiranje posebnih događaja, kao što je venčanje ili godišnjica, počinje od izbora mesta događaja. Turističko naselje nudi tri sale kapaciteta od 50 do 500 mesta, smeštaj u bungalovima kategorisanim sa 4*, vrhunsku hranu i uslugu, učiniće vašu proslavu savršenom. Sale su centralno klimatizovane i po potrebi opremljene profesionalnom rasvetom. Gratis mladenački apartman, dekoracija sale, utvrđen protokol dešavanja, kao i šema sedenja, samo su neki od detalja kompletne organizacije svadbe. U skladu sa zahtevima klijenata formira se svečani meni.

Pogledajte još