ZLATNIH 50 - Predstava “Mizeri” odigraće se 50. put na sceni Ateljea 212

Predstava “Mizeri”, po motivima romana Stivena Kinga u režiji Petra Popovića, odigraće se 50. put na sceni Ateljea 212, u subotu, 28. maja 2016. godine u 20.30 časova!

Nastala prema motivima istoimenog kultnog romana Stivena Kinga, predstava “Mizeri” je duodramsko delo koje trilerski tretira teme književnog stvaranja, uspeha i nagrada, sujeta i odnosa prema sopstvenom delu, kao i neophodnosti stalnih ličnih preispitivanja. Predstava se bavi odgovornošću za javnu ili pisanu reč, a premijerno je postаvljena 27. aprila 2014. godine i od tada se već 50 puta igra pred prepunom salom Ateljea 212.

U ovoj uzbudljivoj predstavi igraju: Anica Dobra i Svetozar Cvetković.
Poznati pisac Pol Šeldon uživa veliku popularnost i dobija nagrade za svoje ljubiće o mladoj Mizeri, međutim, naći će se na testu svojih talenata, čovečnosti i zavisnosti kada ga od sigurne smrti spase njegov najveći fan Eni Vilks, koja je odlučna da od njega napravi dobrog čoveka i vrednog pisca – i to po svaku cenu.

Dramaturg predstave je Miloš Ilić, autorka scenografije i kostima je Jelisaveta Tatić Čuturilo, a kompozitorka Katarina Tomić.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.