OPREZNO SA NOVCEM: Većina znakova će morati dobro da razmisli pre nego što se uhvati za novčanik

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mars je ušao u Škorpiju u svom retrogradnom hodu i donosi vam poziv za saradnju od napornog saradnika. Oklevaćete i istovremeno ćete želeti da mu nametnete svoju volju. Zaboravite na nerešene probleme na sve ono što niste uspeli do sada da uradite. Niste načisto da li da poslušate sebe ili one koji vas savetuju suprotno.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Rođeni krajem znaka su motivisani da nešto isteraju do kraja, da urade za sebe lično nešto o čemu su dugo planirali. Nemojte dopustiti da vas bilo ko demorališe ili da vam nametne svoje planove i želje.Veoma ste inspirativni i imate način kako da plasirate svoje znanje i svoje talente. Vaša ideja se dopada jednom Lavu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Izazovan aspekt retrogradnog Marsa koji je ušao u Škorpiju deluje na majske Blizance dvostruko. S jedne strane imate želju da se istaknete ili da nekom kontrirate ili da dokažete da ste u pravu. U svakom slučaju niste u stanju da budete ravnodušni prema onima koji vas kritikuju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec u Vodoliji u napetom aspektu sa Merkurom u Biku čini vas prilično nervoznim, naročito ako vaš poslovni partner nije spreman da održi obećanje. Trebalo bi da budete bolje raspoloženi ako ste rođeni krajem znaka jer vas podržava Mars na kraju Škorpije. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa onima kojima niste simpatični.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Imate mogućnost nalaženja rešenja za problem ako popustite u nečemu što znate da je za vaše dobro. Sve što radite neko komentariše a vi se na to ne obazirete. Dobićete mogućnost da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam donese dobru finansijsku korist. Trudite se da impresionirate jednog Strelca.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Jupiter, planeta inostranstva i bogatstva nije jak u vašem znaku, naprotiv, tako da verovatno imate neke neočekivane troškove i moraćete da se prilagodite nekim novim uslovima na radnom mestu koji vam ne odgovaraju. Pokušavate da se angažujete na nečemu što za sada nije naročito profitabilno.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Pokušaćete da se snađete u poslu koji bi mogao da vam se isplati ali nemojte ulagati veće sume novca u nešto na šta ne možete da sa sigurnošću računate. Dobijate priliku da se sretnete sa nekim ko vam je inače veliki prijatelj i sa kim ćete moći da o svemu iskreno razgovarate. Ne bi trebalo da popustite jednnom Ovnu u vezi sa novcem.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ulazak Marsa u vaše astrološko polje ličnosti u retrogradnom hodu donosi neka nova očekivanja. Prilike koje niste iskoristili sada bi mogle biti od velike koristi i vi ćete verovatno želeti da se dogovorite sa nekim u vezi sa nastavkom saradnje. Trudite se da budete u centru pažnje kada je u pitanju dobro plaćen posao u medijima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Trudite se da budete zapaženi ali činite sve suprotno onome što bi trebalo.Ako vam se bude javio neko s kim inače imate dobre odnose i sa kim se možete o svemu dogovoriti, nemojte postavljati nemoguće uslove. Dobro se osećate u društvu osoba sa kojima inače imate često burne diskusije, ali vi kao da to volite.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pokušavate da se priviknete na neke nove okolnosti u radu sa Ovnom koji postaje prilično neprijatan ili iskren do onih granica koje vi ne možete da tolerišete. Sve što pokušavate donosi vam prilično nezadovoljstvo, ako se radi o odnosima sa nekim ko često menja mišljenje. Brine vas finansijska situacija i nepotrebni troškovi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Neko pokušava da vas fascinira i da vam da priliku da napredujete na poslu ali vi ste pomalo podozrivi i niste sigurni da ste na pravom putu da se dogovorite sa onima koji vam pružaju neku vrstu pomoći. Dobro se osećate u društvu kreativnih osoba koje imaju za zajednički posao sjajne ideje.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ostajete pri svom stavu po mnogim pitanjima ali ipak će vas neko nagovoriti da u nečem popustite. Jedan Bik, Blizanci ili Vaga su spremni da delimične ustupke ali u stvari neće tolerisati neke vaše prilično neodgovorne poteze ili neku vrstu kolebljivosti. Dobijate priliku da se sretnete sa jednim Lavom.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još