fbpx

IGRAJTE NA SIGURNO: Evo kojim danima žene imaju najbolji seks

Za razliku od muškaraca čija želja za seksom se gotovo nikada ne gasi, na jačinu ženske strasti utiču brojni unutrašnji, ali i spoljni faktori. Naime, naučnici su otkrili da postoji veza između vođenja ljubavi i dana u nedelji. Saznajte koji dani ženama obećavaju najbolji seks!

Kada su žene u pitanju, želja za seksom itekako zavisi od dana u mesecu.

Reč je naravno o menstrualnom ciklusu tokom kog se menja nivo hormona, koji direktno utiču na seksualne porive, a koji su najjači za vreme plodnih dana, tačnije vrlo brzo nakon završetka ciklusa. Naučnici su otkrili kako osim hormona na želju za seksom utiče niz faktora, zahvaljujući kojima su došli do vrlo zanimljivih podataka. Sakupljeni podaci objašnjavaju tokom kojih dana u nedelji žene najviše vode ljubav.

Istraživanje sprovedeno na velikom uzorku slobodnih žena i onih koje su u vezi, otkrilo je kako će slobodne žene najviše voditi ljubav ponedeljkom i sredom, dok one u vezi na ljubavnu avanturu mogu računati u petak ili subotu.

Veza između dana u nedelji i želje za strastvenim trenucima povezana je s dnevnim obvezama i slobodnim vremenom.

Stalnim parovima najviše odgovara da vode ljubav danima kada su maksimalno opušteni, dok slobodnim ženama ovakav vid zabave služi kao svojevrsni filter od brojnih stresnih situacija.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Yayimages

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.