DNEVNI HOROSKOP ZA 28.MAJ: Ovan ima naporne prijatelje, Blizanci su iskreni

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Mars na kraju Škorpije i Mesec na kraju Vodolije mogu biti naporni za vas jer možete biti skloni raspravama. Ako vam neko ponudi izvinjenje biće vam to slaba uteha za ono što vam je možda nehotice uradilo. Čvrsto se držite svojih principia i to vam donosi više štete nego koristi.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Niste sigurni u koga možete da imate poverenja i za koji projekat ad se odlučite Ne želite partnerski odnos samo iz koristoljublja i može vam se učiniti da ne možete da uspostavite dobru komunikaciju sa saradnicima zbog njihove svojeglavosti. Vi ste u stvari ona strana koja ne može da se kontroliše dobro.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Trebalo bi da budete mnogo iskreniji prema prijateljima i šefu jer su spremni da vas podrže u svakom aspektu vašeg života i da vam ponude zajednički biznis. Spremni ste da napravite nov plan za posao sa strancima za koji vam je potrebno dosta novca. Nervozni ste ali ipak, dobro organizovani.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Možete biti prilično nervozni ili uznemireni danas zbog aspekta između Meseca u Vodoliji i Marsa u Škorpiji. Imat mnogo onih koji mogu da vas ubede da se možete na njih osloniti, ali niste spremni da to priznate, jer se plašite da u nečemu e pogrešite. Neki Bik planira da uspostavi sa vama komunikaciju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Tranzitni Mesec i Mars vas još uvek nerviraju da pošto niste još uvek sigurni da li je mudro da otkrijete svoje planove jednoj Ribama i Škorpiji koji su vam dali interesantan predlog. Ljubazni set ali ne uvek spremni da pokažete najbolji deo vaše ličnosti. Možete započeti nov posao.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Možete biti nervozni zbog nesposobnosti da rešite problem na najbolji način a niste ni približno blizu načinu da se vaša prilično loša finansijska situacija reši. Treba da obnovite vezu sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Ima nekoliko mogućnosti kojih niste potpuno svesni.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Tranzitni Mars u retrogradnom hodu donosi različite mogućnosti ali niste sigurni koja je za vas najbolja. Nemojte biti ljuti na neku Devicu ili Blizance koji vas često kritikuju ili koji nisu spremni da prihvate vaše predloge u vezi sa zajedničkim poslom. Možete dobiti vest o nekom ko vam je veoma drag.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Aspekt između Meseca i Marsa donosi izvesnu nestabilnost ili veliku ambiciju. Imate potrebu da nađete zajednički jezik sa onima koji su vam veoma dagi ili sa kojima imate zajedničke interese. Nemojte se iznenaditi ako vas budu ignorisali jedan Jarac ili Rak.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Možete započeti nov projekat, ali bi biloi potrebno da pružite priliku Ribama, Raku ili Škorpiji da sa vama uspostave dobru komunikaciju. Saturn vladalac vašeg segmenta privatnog biznisa u dobrom aspektu sa Merkurom i Jupiterom donosi nove prilike za profitabialan posao.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Imate priliku da zaradite neki ekstra novac ili ćete biti u stanju da kupite nešto što ste dugo želeli ili da investirate novac u neki posao koji bi mogao biti veoma važan za vas. Imate šansu da razgovarate sa nekim Rakom ili Škorpijom. Dobićete poziv od Riba.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Situacija na vašem poslu je pomalo napeta i vi pokušavate da se distancirate od onih koji su vam pravili probleme i ako želite da se vežete za nekog Lava naći ćete način da napravite dogovor. Ako ste na putu, veroatno se lepo zabavljate u društvu Vage ili Blizanaca.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
POzicija Sunca i Venere je pogodna za one koji rade u medijima i verovatno ćete želeti da dobijete šansu da se dogovorite sa nekim Rakom ili Bikom u vezi započinjanja novog posla. Bićete prijatno iznenađeni pozivom od Riba ili Strelca.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još