DNEVNI HOROSKOP ZA 29.MAJ: Vaga se koleba, Strelac dobija inspiraciju

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

S razlogom ste sumnjičavi prema prijatelju koji je u poslednje vreme počeo da se okreće prema jednoj Vodoliji ili Strelcu a vas pomalo ignoriše. To se posebno odnosi kada je u pitanju saradnjsa sa vazdušnim znakom koji se često prema vama promenljivog raspoloženja. Mesec u Ribama donosi vam mogućnost razgovora o novom poslu od koga očekujete dobru zaradu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete, moguće da se radi o jednoj Vodoliji, Ovnu ili Raku a koja najverovatnije živi u inostranstvu. Kod vas u horoskopu izuzetno je naglašena komunikacija sa strancima.Trudite se da napravite dobar izbor kada je u pitanju zajednički posao sa jednom Škorpijom kojoj želite da nametnete svoju volju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da se dogovorite sa jednim Rakom oko nečega što je u obostranom interesu. Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da raditie. Nekome je stalo da vas ubedi u ono što vam je veoma bitno za vašu karijeru.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec u Ribama donosi vam mogućnost uspeha u umetnosti naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju u vidu timskog rada. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Potrebno je da se sretnete sa Jarcem ili Bikom radi dogovora oko puta.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma izazovna naročito u večernjim satima ali vi nećete biti spremni na kompromis ili da prihvatite to što vam nude usled nedovoljne motivisanosti. Potrebno je da se aktivirate na društvenom planu i da se posvetite onome što vam je trenutno prioritet.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam laskanjem u stvari daju na znanje da očekuju da vi završite i njihov deo posla jer ste u tome iskusniji. Sa Marsom u Škorpiji ponašate se prilično svojeglavo iako izgledate miroljubivi u stvari pokušavate da drugima nametnete svoje stavove. Verujete da ste na pravom putu da uradite ono što je za vas najbolje.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Prilično se kolebate po mnogim pitanjima. Nekako ste previše sami sebe ubedili da bi trebalo da što pre donesete odluku koja se odnosi na vašu karijeru u medijima ili u poslu sa strancima.Osećate se zaštićenim ali u stvari i te kako vam je stalo da iskažete svoje talente.Potrebno je da se maksimalno posvetite onome što želite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Trudite se da dobijete na vremenu kada je u pitanju donošenje odluke u vezi sa poslom sa Rakom ili Ribama u domenu umetnosti. Dobro se osećate u društvu osobe koja podstiče vaše ambicije. Nekome je stalo da vas ima za prijatelja i verovatno ćete želeti da se prilagodite novim uslovima rada, naročito kada je u pitanju posao u medijima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika ali pozicija Meseca koji je u konjukciji sa Neptunom čini vas sklonim promenama raspoloženja. Verujete u mogućnost dobrog ishoda posla.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dan je povoljan zbog tranzita Meseca koji vam u svakom pogledu odgovara naročito ako vam je za posao potrebna inspiracija. Veći ste optimista nego pretodnih dana iako imate mnogo nezavršenih obaveza.Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Tranzit Meseca čini vas previše nestrpljivim i kolebljivim a saradnici vam izgledaju svojeglavi i nedovoljno pouzdani.Preterana diskretnost i izvesna doza tajanstvenosti ne donosi vam ništa od očekivanog, nikakav pomak sa sadašnje pozicije.Imajte više strpljenja za one koji žele da sa vama rade.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete da možete da plasirate svoje ideje Devici,Biku, Raku ili Strelcu.Potrebna vam je podrška mnogih, onih sa kojima ćete moći da lako uspostavite komunikaciju. Ako se bavite poslom u kome se zahteva od vas da pokažete kreativnost, nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da ubedite jednog Lava.

Izvor:Conopljanews

Pogledajte još