IGRA JE ZAVRŠENA: Muškarci, ovi znakovi ukazuju da je veza gotova

Iako znaju da je iskrenost uvek na prvom mestu kada su muško-ženski odnosi u pitanju, neretko se dešava da dame kriju emocije i osećanja u trenucima kada osete da je vezi došao kraj.

Kako vam se ne bi dogodilo ništa slično i kako vas žena ne bi iznenadila stavljanjem tačke na vaš odnos, obratite pažnju na njeno ponašanje.

Nekoliko je stvari koje mogu da vas nateraju da stavite prst na čelo i daju vam do znanja da ona više nije zainteresovana, kao što je to bila na početku veze.

Izbegava susrete
Navodi različitije razloge zašto ne možete da se vidi sa vama? Ne uzvraća pozive i ne odgovara na poruke? Daje sve od sebe da ostanete na dobroj udaljenosti? Ako je vaš odgovor potvrdan na barem jedno od ovih pitanja, postoji dobra šansa da za nju više ništa nije posebno.

Bira druge umesto vas
Ne tako davno svo slobodno vreme želela je da provodi sa vama, a sada kao da bira samo ono što je drži daleko od vas? Ako ste primetili da se tako ponaša, to je znak da su se u raj doselili problemi.

Neobjašnjive promene ponašanja
Ako njena ljubav odjednom izgleda više kao sažaljenje i ako, kada ste s njom, imate osećaj kao da ste s potpunim strancem, pod hitno treba ozbiljno razgovarati o promenama do kojih je došlo.

Živcira je sve što radite
Sasvim je moguće da s njene strane više nema ljubavi. Pokušava da sakrije svoju krivicu i izmišlja probleme tamo gde ih nema? Jasno je da je odlučila da raskine, ali ima potrebu da prikupi još dokaza za svoje krupne postupke.

Izbegava svaku vrstu intimnosti
Izmiče se svaki put kada pokušate da joj se približite, s vama više ne deli intimne tajne, izbegava držanje za ruke u javnosti… spisak sličnih stvari je poduži, a one su znak da se više ne oseća prijatno kada je u vašem društvu.

Ne razgovara o budućnosti
Kada devojka ne priča o zajedničkoj budućnosti, to je znak da razmišlja o raskidu. Smatra da je besmisleno raspravljati o nečemu što se neće dogoditi i što ne planira. Vrlo jasno.

Priča o prijateljstvu nakon ljubavi
Ukoliko s vremena na vreme pomene pozitivne strane raskida, vrlo je moguće da ga ima u planu i da vas priprema za ono što uskoro sledi.

Nerado vas predstavlja kao dečka
Pred novim ljudima koje upoznajete izbegava da vas predstavi kao svog dečka? Ako vas predstavlja kao svog prijatelja, razmislite o razlozima takvog ponašanja.

Pogledajte još