MALA TAJNA: Evo kako da imate divlji seks pomirenja bez prethodne svađe

Adrenalin
Pronađite način da podignete adrenalin, a da to ne bude lomljenje tanjira. Potrebno je da zajedno uradite nešto uzbudljivo kao što je skok padobranom (kratkoročno), ili planinarenje (na dug period). I dalje vam je dozvoljeno da vičete iz petnih žila, ali ne na svog dragog. Ako niste ekstremista, možete i da džogirate u dvoje. Istina, zarumeneće vam se obrazi, a svi znamo kuda rumeni obrazi vode.

Daljina
Potrudite se da se s vremena na vreme odvojite od svog dragog na određeni period. Kada se uželite, seks će biti bolji nego ikada! Ne potcenjujte moć nedostajanja.

Flert
Ne odobravamo prevaru, ali manji flert u službi dobrog seksa stvarno ne škodi. Izađite sa njim u klub, a privucite poglede drugih muškaraca. Kada on bude video da vas i drugi gutaju pogledom, neće moći da se obuzda. Siguran recept: bez odeće, na podu, strastveno.

Boks meč
Ne, ne trebaju vam bokserske rukavice. Njih ostavite za teretanu. Govorimo o dvoboju koji budi strast. Nije bitna igra, važno je da ste na suprotnim stranama i da se drsko borite za pobedu. Meč može da se završi golicanjem, rvanjem, a ništa kao taj okršaj ne budi takmičarski duh... I neke druge osećaje.

Pogledajte još