DOBIĆE VELIKU KUĆU I PLAC: Potrebno je da ispunite samo jedan uslov

Postoji samo jedan uslov!

Vlasnica ove kuće, Zorka Kecman (62), rešila je da je da nekome na besplatno korišćenje, ali zauzvrta traži da novi stanodavac vodi računa o njena tri psa i devet mačaka. Ovaj neobičan oglas postavla je njena prijateljica na Fejsbuku.

- Imanje sma kupila pre 10 godina, jer mi se selo Vranić dopalo. Tokom zime sam živela u Beogradu, ali sam jedva čekala da dođe proleće da odem na selo. Ostajala sam do kasne jeseni. Ova kuća građena je i sređivana s ljubavlju i mnogo pažnje. Pravljena je ne da se u njoj prespava, već da se u njoj uživa - priča Zorka.

Zbog bolesti čoveka koga voli morala je da ostavi svoje životinje.

- Blaža ima tumor grla, a od decmebra je veoma loše. Morali smo da se vratimo u Beograd. Njegovo stanje je ozbiljno - objašnjava Zorka dok mazi psa.

Kaže da oseća veliku grižu savesti što ih ostavlja.

Kuća koju će ustupiti ima nekoliko lepo nameštenih soba, s unikatnim detaljima, kao što su stari gramofon i sat, kućna biblioteka, mašina za pranje sudova...i prostire se na 130 kvadratnih metara. Ceo plac zauzima 10 ari a sa terase se pruža pogled na zelena brda, njive i vikendice.

Zorka je penzionerka i nema dece, a od onog ko se bude uselio u ovu kuću, očekuje da će osim što će da nahrani njene ljubimce, sa njima i da se igra.DOBI.

Izvor: Kurir

Pogledajte još