SLOBI RADANOVIĆU PRETE KLANJEM: Ubićemo te, je.aćemo ti majku

Slobina nova numera govori o ljubavi, koja je kod nekih izazvala oduševljenje, a kod nekih i gnev koji su iskalili na pevaču, te su mu uputili užasavajuće pretnje.

"Pesma je objavljena na internetu i sponzorisana za područje bivše SFRJ i normalno išlo sve, pregledi, sve kako treba. I onda je jedan moj prijatelj šerovao negde na Kosovu i odjednom more uvreda! "Je.aćemo ti majku, zaklaćemo te, ubićemo te". I to sve na stranici i na mom Fejsu", rekao je Sloba.

Sloba ne razume odakle pretnje sa tog dela regiona, s obzirom na to da tamo ima brojnu publiku.

"Ne znam zašto to rade. Čak sam tamo i nastupao i baš su me ekstra dočekali. Imam i prijatelje svoje Albance, sto puta sam pevao. Mislim, ja se ne bojim nego mi je to baš bezveze. Zbog pesme takvi komentari i uvrede, baš bezveze. Pesma priča o ljubavi, tako da ona nije razlog za ovakve komentare. Ja imam prijetelje raznih vera i nacija i sa svima sam ok i družim se. I pevao sam i tamo i dočekali su me vrh, ali eto", završava mladi pevač.

Izgleda da Slobodan nije preterano uplašen zbog ovih pretnji, s obzirom na to da je kasnije na svom Instagram nalogu poručio hejterima, "I jači su pretili".

Izvor: Pink

Pogledajte još