HIT: Kada vam neko ponudi VAGINALNU MASAŽU nemojte mu lupiti šamar

Profesionalni maser nesrećnog imena Isis Feniks bavi se masažom vagine i za to napraćuje i do 300 dolara po tretmanu. Njegove masaže uključuju korišćenje ulja, biljaka i posebnih poteza koji su tako osmišljeni da vas liše tenzije u tom delu tela. On radi u Los Anđelesu i klijenti su mu često i poznate luičnosti, a njegove kolege iz Velike Britanije kažu da je ovaj tretman sve popularniji među mlađim ženama koje se ne stide svoje seksualnosti i koje su svesne toga da je orgazam pravi lek za organizam.

Cilj masaže je, naravno, orgazam, ali ne radi uživanja već radi blagodetnog koktela hormona koji se tom prilikom oslobađaju. Stručnjaci kažu da redovnim posećivanjem vagino-masažerskih cenatara (nazovimo ih tako) možete da se opustite, da se rešite anksioznosti i napetosti i čak da smanjite rizik od dobijanja karcinoma.

- Redovni orgazam može da smanji rizik od određenih tipova kancera koji su karakteristični za žene - priča Keti Travis, maserka u jednom londonskom centru.

Sama masaža izleda veoma slično onome što možete videti u porno filmovima. Klijentkinjama se prvo stavlja povez preko očiju, zatim im maser ili maserka lagano skida i govori im da legnu na krevet.

Zatim rukama lagano prelazi preko celog tela, posebno se koncentrišući na erogene zone, a zatim dolazi do same vagine. Do tog trenutka žena jedva čeka da se to desi i orgazam nikad ne izostaje.

Izvor: Informer/Nadlanu

Pogledajte još