TRANZIT MESECA ZAHTEVA OPREZ: Rak taktizira, Vaga sumnjičava

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Na početku ste nove faze u poslovanju sa onima koji su vas više puta izneverili ili su pokušali da vas na neki način nadmudre. Potrebna vam je podrška Bika da biste lako rešili problem koji vas opterećuje. Nekome je veoma bitno da bude sa vama u dobrim odnosima.Dobro se razumete sa Vodolijom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete da ćete moći da se izborite za status na poslu do koga vam je veoma stalo. Moguća je sjajna poslovna ponuda, nešto što bi moglo da vam donese odlične mogućnosti i za zaradu i za napredovanje, posebno u okviru firme koja posluje sa strancima.Ribe i Rak vam pružaju sjajnu šansu u vezi sa unapređenjem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tranzit Meseca čini vas nestrpljivim zbog čega najviše trpite vi jer sterepite da bi nekom ogao da vas nadmudri. Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o nekom ko vam postavlja prilično nemoguće uslove za sardnju.Trudite se da ostvarite dobru saradnju sa nekim ko radi u nekoj velikoj firmi.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Želite da date na znanje da vam se dopada ideja o zajedničkom projektu sa Blizancima, Ribama i Bikom ali niste načisto da li je mudro da budete previše otvoreni ili da pomalo taktizirate. Imate neograničeno poverenje u kolegu u znaku Riba koji se dobro razume u finansijse.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Verujete da će vas pretpostavljeni podržati u nečemu što je za vas veoma bitno. Ako budete u prilici da se sretnete sa jednim Lavom koji će želeti da obnovi saradnju sa vama, prvo se dogovorite oko nekih praktičnih pitanja. Nemojte biti previše sumnjičavi u dobronamernost Riba.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Vaša očekivanja su realna i verovatno ćete želeti da se priviknete na nove uslove rada ili da prihvatite poziv od nekadašnjeg saradnika koji sada radi u nekoj drugoj firmi ili na nekom drugom projektu. Zaboravite na nesuglasice iz prošlosti. Mogli biste biti veoma uspešni u radu sa drugim Lavom ili Strelcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Uvereni ste da neko radi protiv vas ili da pravi plan kako da vas nadmudri. Trudite se da ostavite sjajan utisak na nekog koga dobro poznajete i ko će želeti da se sa vama sretne na nekom interesantnom mestu, moguće da vam otkrije tajne koje su za vas veoma značajne. Planirate odlazak za inostranstvo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Aspekt Meseca i Marsa u retrogradnom hodu u vašem znaku ne donosi mogućnost uspostavljanja značajnih odnosa sa nekim ko vam može pružiti odlične uslove za rad, naprotiv, možete napraviti pogrešnu procenu situacije. Verujete da vam je naklonjen jedan Bik koji vam je obećao mogućnost nastavka saradnje sa strancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Sjajan dan ako budete spremni da se prilagodite okolnostima koje nisu baš tako povoljne ali su za vas veoma izazovne. Ako želite da nastavite saradnju sa Lavom dajte mu na znanje da ste spremni da se maksimalno angažujete na novom poslu i da učinite sve da bi se posao odvijao kako treba.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Očekujete novu poslovnu ponudu od jedne Škorpije, Lava ili Raka i to će biti ono na šta dugo već čekate.Nekome je veoma bitno da se sa vama dogovori oko svih detalja posla na kome duže vreme radite. Imate veliku mogućnost da proširite posao sa Ribama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o greškama nego o onome što vas čeka. Pred vama je veliki posao koji bi mogao da vam se isplati u svakom pogledu, naročito ako treba da ga radite sa strancima ili te na neki način ipak prisutni u javnosti. Dobićete poziv od Raka ili Bika.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Tranzit Meseca preko vašeg znaka i dalje deluje na vas inspirativno ali mnogi vas kritikuju da ste neiskreni ili da niste fer.Trudite se da budete u dobrim odnosima sa onima koji su spremni da sa vama rade na važnom projektu. Ne odustajte od svojih planova ali budite realni kada su u pitanju poslovi sa strancima.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još