ASTRO USPALJENICE: Ženi Biku stavi ruku u gaćice, a Škorpiju oralno zadovolji

OVAN
Ženu rođenu u ovom znaku naložiće samo strastveni muškarci. Dakle, čvrst zagrljaj, strastveni poljubac i odmah spuštajte ruku na vaginu.

BIK
Suptilne Bikice vole ljubljenje u predelu ušiju, dodirivanje preko odeće, pa lagano uklanjanje iste. Otkidaju kad im stavite ruku u gaćice, više nego “na golo”-

BLIZANAC
Blizančice su romantične dušice, pa ih uzbuđuje da im pričate da ih volite dok im lagano skidate odeću. Erogena zona su im grudi, nežni pokreti i stiskanje bradavica uvek pale.

RAK
Račicama treba podsticaj da bi se rešile stidljivosti. Dobro crno vino i romantična atmosfera, uvešće ih u stanje zanesenosti. A onda možete da im radite šta želite.

DEVICA
Strastvena Devica ne voli da gubi vreme. Ako muškarac nije obdaren, neće se upuštati u seks. Pale se na seks na neuobičajenim mestima, od kola, preko parka do ulaza u zgradu.

VAGA
Vage vole pomalo da budu nastrane. Igrarije sa seks igračkama, analani seks, neobične poze - za sve su raspoložene, ali prethodno morate da je uverite da može da vam veruje.

ŠKORPIJA
Kraljica seksa i perverzija, neće oklevati ni pred kojim izazovom. Više ih pali sama uvertira nego čin, zato se ne ustežite da joj pokažete “prljavu stranu”. Oral je obavezan.

STRELAC
Žene rođene u ovom znaku su slobodoumne i voljne da eksperimentišu. Zaboravite na krevet i klasiku. Dildo, “doggy style”, pljeskanje po guzi, to je ono što je uzbuđuje.

JARAC
Ne preterano maštovite u seksu, žene Jarčevi imaju pak dobru stranu da umeju da slušaju uputstva. Opustite je misionarkom, a kad doživi jedan orgazam, želeće da eksperimentiše u potrazi za drugim.

VODOLIJA
Potpuno lišena inhibicija, žena Vodolija neće oklevati da vam odmah pruži oralac jer to nju uzbuđuje. Pustite je da vodi igru, vrlo dobro zna šta radi.

RIBE
Mnogo nežnosti i samo lagano. Pustite je da se otvori kao školjka. Obožava oralni seks, ali da biste došli do njega, predigra mora da traje bar pola sata.

Pogledajte još