PRVO GA ŠUTNULA MEĐU NOGE: Marina do krvi pretukla svog gosta zbog duga od 200 evra

To tvrdi policija koja ju je nakon tromesečne kriminalističke istrage u četvrtak uhapsila zbog protivpravne naplate i nanošenja teške telesne povrede, nakon čega su je zatvorili u Remetincu.

Tromesečna istraga

Prema svemu sudeći, policija puna tri meseca, tačnije sve do pre nekoliko dana, nije uspela da razjasni kako je Tugomir u februaru zadobio telesne povrede zbog kojih je završio na hospitalizaciji u KB Sestara milosrdnica, odnosno ko mu ih je naneo 23. februara u kasnim večernjim satima ispred Martininog lokala. Međutim, sada su protiv nje podneli prekršajnu prijavu, tvrdeći da je upravo ona zajedno s još dvojicom nepoznatih muškaraca bila ta koja ga je pretukla.

Prema dokazima koje je policija prikupila, Martina B. je te večeri videla Tugomira koji joj je bio dužan novac, a reč je o iznosu od 1.438 kuna, kako prolazi kraj njenog lokala i ulazi u zgradu. Potrčala je za njim, sustigla ga, pa je najpre počelo gurkanje.

Vikala je: “Vrati novac”. Ubrzo je počela da ga šamara da bi ga zatim snažno udarila nogom u međunožje.

Odlutao iz bolnice

Kad se on od bola sagnuo, zajedno s još dvojicom muškaraca tukla ga je rukama i nogama po glavi, a nastavili su ga udarati i kad je pao na pločnik, gde su ga ostavili da leži u krvi.

Kolima hitne pomoći Tugomir K. je prevezen u bolnicu u Vinogradskoj, ali tu je nastao još veći problem. Zbog teških povreda trebaloo je da ostane da leži na odeljenju, međutim, on je samovoljno odlutao iz bolnice, zbog čega je za njime policija morala da raspiše internu potragu.

Ubrzo su s njim, na sreću, stupili u kontakt pa se vratio na lečenje. Mozaik događaja od te večeri policija je složila tek nedavno pa su uhapsili Martinu B.

Međutim, ona nije želela da kaže ko su bila dvojica muškaraca koja su učestvovala s njom u napadu, a sama poriče da je napala Tugomira. Policajcima je rekla da je zaista te večeri srela svog dužnika i da su se zbog duga žestoko posvađali ispred lokala, međutim, rekla je da je nakon svađe ušla u lokal.

Takođe je dodala da su dvojica pijanih gostiju lokala i njoj i njenom dužniku počeli da dobacuju i da su oni verovatno napali Tugomira, ali nakon što je ona već ušla u lokal.

(Jutarnji)

Pogledajte još