PRUŽI JOJ ORAL ZA PAMĆENJE: Zbog jednog malog trika će vrištati od užitka

Žene umeju da budu čudne kada se radi o oralnom seksu. Vrlo često ga odbijaju jer se osećaju neprijatno kad joj je muškarac između nogu. Razmišljaju o mirisu vagine, o tome da li će je posle “takvim” usnama poljubiti i sl.

Postoji jedna fora koja provereno deluje i to na dva fronta - opušta ženu da ne misli o mirisima i vaginalnim tečnostima, i drugo - nadražuje joj erogene zone do tačke neizdržljivosti.

A evo šta treba da uradite. Pre nego što spustite usne na njen klitoris i vaginu, stimulišite je prstima, nadražite je toliko da uživanje prevlada nedoumice koje je muče. Kada je žena uzbuđena, telesna temperatura joj raste, a samim tim će i vaginalni deo biti vreo.

Sada sledi “fora” - uzmite kockicu leda i lagano njom klizite od klitorisa, duž vaginalnih usana, preko anusa i nazad na početak. Smena temperature u predelu polnog organa pojačava užitak, a osim toga će imati utisak da je “čista” dole. Sad je vreme za vaš topli jezik. Napravite istu putanju kao s kockicom leda i začinite sve stavljanjem prsta u vaginu. Posmatrajte kako uzdiše i kako joj se telo uvija i ponovite još koji put... Vrištanje od užitka je neminovno!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.