CRNO NA BELO: Policijski izveštaj otkriva da li je Dep tukao ženu (FOTO)

Ceo svet bruji o zabrani prilaska koju je Amber Herd zatražila i dobila kako bi se navodno zaštitila od bivšeg supruga, Džonija Depa.

Kako strani mediji prenose, Amber ga je već jednom prijavila policiji zbog nasilja u porodici, ali cela situacija je zataškana i nije se saznalo šta se zapravo desilo.

Lili Rouz Dep je ponovo stala u odbranu svog tate i objavila policijski zapisnik od te sporne večeri.

U izveštaju piše:
- Policija Los Anđelesa je istražila optužbe za porodično nasilje protiv Džonija Depa, a koje je iznela Amber Herd 21. maja, međutim nije našla dokaz da se bilo kakav zločin dogodio, - zvanična je izjava portparola ove policijske stanice.

Zatim, sledi izveštaj policijaca koji su odgovorili na poziv koji je upućen policiji, a od strane Amber Herd u noći 21. maja. Narednik Marlon Marači je rekao:
- Osoba koja je prijavila zločin (Amber) nije insistirala da se piše izveštaj, niti je izdat nalog za pisanje izveštaja. Nisu postojali dokazi da je počinjen bilo kakav zločin. Budući da nije bilo zločina, policajci su napustili kuću i ostavili vizit-kartu.

Marači je dodao da, u slučaju da je bilo nekih kakvih tragova zlostavljanja, policajci bi sproveli istragu, bez obzira na to šta im Je Herd rekla.

Čini se da se mlada glumica nameračila da Depu uzme novac. Ovaj razvod, budući da nisu potpisali predbračni ugovor, mogao bi glumca da košta 22 miliona dolara.

Pogledajte još