SKANDAL U KRCATOM KLUBU: Devojka imala seks sa trojicom na podijumu za igru

0

U tome je nije sprečilo ne samo to što je njena publika brojala više stotina ljudi, već ni to što su mnogi od njih otvoreno snimali ono što vide

Niko od prisutnih nije pokušao da je zaustavi i spreči njeno ponašanje, za koje je bilo jasno da će osvanuti na internetu.

Dvadesetogodišnjakinju iz Kiderminstera u Engleskoj, kamere jednog noćnog kluba snimile su u seks-akciji sa trojicom mladića.

Ostali gosti, u sred krcatog noćnog kluba primetili su devojku koja je klekla na pod i počela oralno da zadovoljava jednog od klabera, posle čega je isto ponovila sa još dvojicom koji su bili pored njega.

U tome je nije sprečilo ne samo to što je njena publika brojala više stotina ljudi, već ni to što su mnogi od njih otvoreno snimali ono što vide.

Posle brojnih prijava ovog incidenta, policija je istražila šta se dogodilo sporne večeri, ali osim da su imali informativni razgovor sa dotičnom, nisu izvestili javnost ni o čemu drugom.

Klub u kom se sve odigralo nedavno je otvoren, a njegovi vlasnici pokušali su da mu obezbede reputaciju ekskluzivnog mesta: u toj nameri da se uvrsti među vodeće destinacije u gradu, klub je ugostio mnoge lokalno poznate ličnosti.

Ono što je takođe zanimljivo, jeste da niko od prisutnih nije pokušao da je zaustavi i spreči njeno ponašanje, za koje je bilo jasno da će osvanuti na internetu.

Osim toga, očevici su navijali i ohrabrivali devojku.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.