MESEC I MARS PRAVE POMETNJU: Lav i Strelac najviše na udaru

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Trebalo bi da budete praktični po pitanju vaših i finansijskih ciljeva i bilo bi mudro kada biste bili skloniji kompromisima da ne učinite nešto što je protivno vašim interesima. Možete imati problema u komunikaciji sa nekim Rakom koji se ponaša tvrdoglavo.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nešto što ste čuli ili pročitali može vas inspirisati i dobićete ideju kako da unapedite svoje poslove. Možete dobiti sjajnu ideju kako da nađete nov izvor novca, moguće da to ima veze sa imovinom ili sa privatnim biznisom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Bilo bi bolje da ne insistirate na nečemu što vam ne ide u prilog ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednim Ovnom ili Vodolijom. Mogli biste doći u konflikt oko nečega što biste najradije izbegli. Ne možete da nadmudrite one koji su sa vama inače u dobrim odnosima a kritikuju vas takođe s dobrom namerom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Konjukcija Meseca i Urana u vašem segmentu karijere donosi nove mogućosti u pogledu vaših poslovnih mogućnosti i znate tačno šta možete i sledićete svoj cilj. Imate potrebu da se više zabavljate i da se sretnete sa bivšim kolegama koje niste imali šanse da dugo sretnete.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Tranzitni Mesec koji prelazi preko vašeg segmenta inostranstva donosi neke nove mogućnosti. Pokušaćete da nađete novog saradnika za nov interesantan posao sa stranim partnerima. Vaša finansijska situacija nije sjajna i želećete da u napredite svoje poslovanje da biste imali bolje plaćen posao ili prihode.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trudite se da date na znanje svima da treba da računaju na vas i da ste spremni da napravite i neki ustupak samo da biste mogli da se angažujete na poslu do koga vam je veoma stalo. Pokušajte da se dogovorite sa Rakom ili Škorpijiom u vezi sa nečim što vas u velikoj meri opterećuje.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Možete postati zainteresovani stavovima jednog Raka ili Vodolije. Neko može biti veoma uporan u pokušaju da vas ubedi u neku istinu koju vi radije ne biste prihvatili ili ćete vi pokušati da ubedite kolegu da vam bude lojalan. Ovo će biti stresan dan i pun izazova za one koji komuniciraju sa nekim Rakom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Danas može doći do neprijatnog događaja kao što je deprimirajući konflikt sa vašim šefom, roditeljima ili partnerom što može voditi do ozbljnog razmišljanja o promeni kursa. Bilo kakve prepreke i teškoće kroz koje sada prolazite nateraće vas da prepoznate potrebu za promenu vaših stavova.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ovo je vereme velike energije i novih ideja i nezavisne incijative usled pozicije Meseca u konjukciji sa Uranom. Osećate se sigurnim u sebe uprkos tranzitnom retrogradnom Marsu i sposobni ste da započnete nov posao. Period je povoljan za obnovu kontakata sa prethodnim partnerima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nemate potrebe da se osećate frutstriranim jer možete dati sve od sebe da biste se fokusirali na kreativne projekte u okviru timskog rada ili se pridružiti velikoj grupi. Trebalo bi da načinite napor da biste uspostavili dobru saradnju sa nekim Rakom, čak i sa Vagom ili Bikom sa kojima planirate zajednički put.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Postoji mogućnost da doživite nepotrebnu raspravu sa bliskim osobama zbog preteranog insistiranja za svom stavu ili zbog arogancije kada iznosite svoje ideje. Veoma je važno da pokažete manje ponosa ili svojeglavosti jer u protivnom situacija se okreće nagore.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Neki Rak očekuje dobre vesti od vas, naročito kada se radi o vašoj saradnji sa strancima. Spremni ste da započnete nov projekat sa Jarcem koji okleva u vezi sa zajedničkim poslom. Nemojte pogoršavati situaciju koja nije tako jednostavna kako vam se čini.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još