STOJA OTKRILA: Ovo je istina o mom braku sa Igorom

Prva asocijacija na spomen imena pevačice Stoje Novaković je vatreni temperament!

Ovakvu energičnu i hrabru ženu kroz život može da prati mudar, sposoban i muškarac pun razumevanja, a baš takav je suprug te folk zvezde, arhitekta Igor Jovanović. On je njen životni saputnik, poslovni saradnik i savetodavac, najbolji prijatelj i ono najvažnije - ljubav njenog života.

Stoja je u više navrata isticala da njihov sedam godina dug brak funkcioniše dobro baš iz tog razloga što se njen suprug Igor ne bavi javnim poslom i što njen posao shvata kao njen životni poziv.

"Dugo opstajemo kao supružnici jer smo puni razumevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele da stupe u bračne vode ako žele da imaju kvalitetan brak, normalan, da imaju svu slobodu ovog sveta i da zaista uživaju u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom", kaže Stoja, koja je i dan-danas zadovoljna i srećna što je baš Igora izabrala za svog bračnog druga.

To i ne čudi s obzirom na to da nam je otkrila da se i nakon toliko godina ljubavne veze i braka suprug trudi oko nje.

"Svaki dan mi govori divne reči i deli mi razne komplimente, a to mi prija i daje mi snage i energije da izguram sve što nosi život. Ume da me iznenadi nekom ružom, parfemom, čak i na aerodromu kad me dočeka s nekog nastupa. Ono što jedan intelektualac može da uradi, malo ko može", pevačica ima samo reči hvale.

A kada njoj dođe žuta minuta, on ima leka. "Jedino rešenje u tim situacijama je da se on lepo obuče, upali auto i ode iz kuće, recimo na kafu s drugarima. Onda ja ostanem sama sa sobom da ohladim glavu", rekla je Novakovićeva kao iz topa, a Igor se nadovezao: "Uveliko pripremam knjigu „Kako živeti sa pevačicom“ (smeh). Šalim se. Ukoliko neko želi da uđe u vezu s pevačicom, slobodno neka mi se obrati. Imam da mu dam milijardu saveta. Eto, na primer, kad je nervozna, samo se sklonite. Ne vredi ulaziti u neku raspravu, to je unapred izgubljena bitka. I još jedna stvar. Ukoliko niste spremni da tu njenu ljubav delite s njenom publikom, onda nikako ne bi trebalo da ulazite u vezu s javnom ličnošću. Pogotovo ako upoznate formiranu pevačicu, zvezdu, osobu koju narod voli. Mnogi muškarci nisu uspeli s poznatim damama baš iz tog razloga što nisu znali kako s njima. Bili su ljubomorni, hteli su da ih kontrolišu i verovatno su se osetili zapostavljeno. Pevačice su specifične i morate da znate s njima", objašnjava Jovanović.

Izvor: Puls

Pogledajte još