MODRICE, ČUPANJE I DAVLJENJE: Denser tvrdi da je on žrtva, a ne Milena

Gagiju Đoganiju je nakon incidenta u petak napisana prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, a on je odveden u policijsku stanicu jer ga je nevenčana supruga Milena Mikić optužila i da ju je fizički napao. Nadležno tužilaštvo naložilo je da se ispitaju povrede koje je Đogani navodno naneo Mileni, od čega zavisi da li će dobiti krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici.

O tome kako i zašto je pretučena, Milena je za Pink izjavila:
- Imam hematome po glavi, počupao mi je pola kose. Maltretirao me je i pre ovoga, trpela sam njegove ljubomorne ispade, ali više ne mogu. Gagiju nije bilo dovoljno što me je maltretirao i psihički i fizički, već je doveo i neke svoje „ortake“ da sve to gledaju. Zaključala sam se u kupatilo, jedva sam izvukla živu glavu .

Međutim, Gagi Đogani tvrdi da je nije zlostavljao.
- Digao sam ruku na nju, ali to nije baš tako kao što je ona prikazala u medijima. Mi se više ne volimo i između nas ništa ne postoji. Policija mi je rekla da samo sudskim putem mogu da je izbacim iz stana. Ona me je isprovocirala i podigao sam ruku na nju. Milena me je gušila u krevetu, imam ožiljke po vratu i mogao sam i ja nju da prijavim - kaže Gagi, koji tvrdi da je do incidenta došlo kada joj je priznao da ima novu devojku.
- Ona je tada poludela. Da je normalna devojka, odavno bi otišla jer sam joj rekao da neću više da budem s njom. Ona je bolesnik. Naše svađe su prijatelji gledali godinama. Komšije su se krstile i nisu mogle da veruju šta mi ta lujka radi. Lomila je po stanu. Krenula je na mene, histerisala, ja sam se branio, uhvatio sam je za ruku, a i ona mene. Možda sam je i udario, ali da sam joj zgnječio lobanju, ne bi bila živa. Sve mi ide naopačke otkako sam sa njom. Ona je poslednja dva meseca išla na to da je udarim. Ona je mene milion puta udarila pa je nisam tužio - kaže denser.

Izvor: Kurir

Pogledajte još