DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUN: Ovan da se strpi, a Bik da razmisli o promeni posla

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ako ste na poslu okruženi osobama koje vas često kritikuju ili su samo prividno kooperativne a mislite da vam u stvari vam pomalo zavide nemojte se time opterećivati. Dobićete ponudu od Vage koju nećete odbiti iako biste mogli naći i nešto bolje ali zbog nestrpljenja nećete imati dovoljno strpljenja da se raspitate o drugim mogućnostima. Sa Lavom i Rakom ne znate kako da izađete na kraj.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Neko će vam ponuditi novo radno mesto, moguće jedan Lav ili Rak a vi ćete prema toj ponudi biti podozrivi sve dok vas Škorpija ne ubedi da to treba da prihvatite. Nemojte stupati u konflikt sa uniforisanim licima i nemojte se raspravljati sa Devicama ili Ribama. Predstoji vam poziv iz inostranstva koji verovatno nećete moći iz ličnih razloga da prihvatite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Verujete da imate mnogo jaču konkurenciju nego što je to slučaj. Dobićete ponudu da se sretnete sa nekim ko ima veoma lep predlog u vezi sa zajedničkim poslom. Želite da dobijete u vremenu i pokušaćete da odložite donošenje odluke jer se osećate kao da ste pod nekom vrstom pritiska. Moguć je poveći izdatak na nešto što vam nikako niste mogli da izbegnete.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Veoma povoljan dan za većinu predstavnika vašeg znaka, posebno za one direktne, preduzimljive koji idu pravo ka cilju. Imate podršku jednog Lava ili neke Device dok je Bik prilično diskretan u načinu na koji podržava vaše zamisli i ideje. Poslovi sa Jarcem ne donose mnogo satisfkacije. Ako se bavite sporom ili ste prisutni u medijma, očekujete uspeh.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dan odgovora onim diskretnim Lavovima kod kojih ipak preovladava potreba za privatnošću i koji ne vole unapred da pričaju ništa što se odnosi na njihove planove. Moguća je ponuda za medijski i finansijski jaku privatnu firmu. Javlja vam se Jarac sa željom da obnovite saradnju. Idu vam od ruke poslovi sa nekretninama.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Imate prevelika očekivanja kako od sebe tako i od kolega i pretpostavljenih, čak i od onih za koje znate da vam neće izaći u susret. Ako ste pritisnuti rokovima ili nekim uslovima koji vam ne odgovaraju, pokušajte da napravite neku drugu vrstu dogovora. Moguće da vam neka Vodolija ili Ovan prave probleme. Verujete da ćete uspeti da nadmudrite konkurenciju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nemojte ulaziti u rasprave sa Rakom, Devicom ili Blizancima. Rado dajete drugima i savete i novac i kod vas je lako podstaći bolećivost a o sebi ne razmišljate. Nepredvidivi ste u svojim postupcima i odlukama. Nervira vas mlađi kolega koji se ponaša kao da je daleko iznad vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Veoma ste konfuzni u pogledu onoga što želelite a vaši ciljevi su trenutno prilično neostvarivi. Bilo bi dobro da ste bolje organizovani, međutim, vi se ponašate kao da ne znate šta hoćete. Spremni ste da se uključite u nove projekte jer vam je cilj da steknete finansijsku stabilnost. Izbegnite raspravu sa Ovnom. On vam želi dobro kao i jedna Vodolija.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Previše očekujete onih koji su prilično svojeglavi ili uvereni da su u pravu. Dan deluje na vas u pozitivnom smislu ako ste umetnik i ako se bavite neki konkretnim zanimanjem. Imate način kako da ubedite Bika, Raka ili Jarca da je u obostranom interesu da budu kooperativni.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ovaj dan vam može doneti ponudu od strane poslovnog prijatelja koja se tiče nekog zajedničkog posla ili projekta u domenu umetnosti, odnosa sa javnošću ili u okviru rada na projektu od koga mnogo očekujete. Ako nemate posao, naći ćete neko rešenje uz pomoć porodičnog prijatelja. Dan je pogodan za igre na sreću.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne bi trebalo da se previše uzbuđujete na poslovnom planu, naročito ako su vam pretpostavljeni Blizanci ili Devica ili ako vas jedan Jarac nervira svojim nametljivim stavom. Naći ćete način kako da ih uverite da ste u pravu. Bolje organizujte svakodnevni život, premoreni ste a niste dovoljno efikasni ili bar ne koliko biste mogli.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Osećate se dobro u društvu umetnika i osoba sa kojima imate o čemu da pričate ali u društvu dinamičnih, veselih osoba koje se bave sportom. Možete dobiti dobar savet u vezi sa novim poslom, najverovatnije privatnim ili ćete dobiti dobar savet u vezi sa finansijama. Strepite od mogućnost da vam jedan Ovan ili Vodolija postave nemoguće uslove.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još