MRAČNA TAJNA: Nećete verovati šta je jedna Nišlijka uradila zbog para

O jednom braku Srbija bruji. Nišlijka Saveta Nikolić (50) se udala za rođenog ujaka Vladislava Stoiljkovića (73). Razlog - novac. Naime, to je bio način da nasledi njegovu penziju koju je stekao radeći u Švajcarskoj.

Saveta priznaje da se udala za ujaka samo zbog para.
- To je bila njegova ideja. Video je kako se mučim, teško radim, samohrana sam majka dvoje odrasle dece koja takođe nisu zaposlena. Nisam znala da je tu bilo šta sporno, smatrala sam da je to naša stvar. Nisam ni prva ni poslednja koja je to uradila kako bi nasledila tuđu, kad nisam uspela da steknem svoju penziju - objašnjava Saveta.

Naglašava da s ujakom nije bila u ljubavnoj vezi, već je u pitanju fiktivan brak iz računa.

Brak između ujaka i sestričine sklopljen je pre devet godina u Nišu i bio je tajna sve dok neko pre mesec dana o ovom venčanju nije obavestio policiju. U slučaj je uključeno i Osnovno javno tužilaštvo i ustanovljeno je da njih dvoje nisu počinili krivično delo, te da nema osnova za krivično gonjenje, ali da je prekršen Zakon o braku i porodičnim odnosima, koji zabranjuje brak između bliskih srodnika. Inicijativu za poništenje može podneti neko od porodice ili pak tužilaštvo, nakon čega sud ima osnov da brak proglasi ništavnim

Izvor: Kurir

Pogledajte još