Na putu za #Blogomanija, svratite u Westgate i osvojite vikend za dvoje

Svi učesnici Fashion & Beauty Blogomanije na svoj putovanju će posetiti Westgate, gde će imati priliku da osvoje vrednu nagradu – vikend za dvoje u hotelu Habakuk u Mariboru! Potrebno je da objavite interesantan „selfi“ iz Westgatea na svom Instagram profilu s hashtagovima #blogomanija i #westgateshoppingcity. Najbolji selfi iz centra, odnosno srećni dobitnik vikenda za dvoje u Mariboru, biće izabran od strane žirija na kraju konferencije!

Doživite istinski užitak kupovine u ugodnom ambijentu Westgatea, u kojem ćete pronaći više od 240 trgovina najpoznatijih domaćih i stranih brendova. Bogati asortiman zadovoljiće sve vaše želje i potrebe. Opremite se zanimljivim modnim kombinacijama, sportskom obućom i odećom; osvežite i moderno opremite domaćinstvo uz poznate brendove posvećene uređenju doma.

Obavezno posetite Dolce & gelato caffe bar by Illy i opustite se uz najfiniju kafu i besplatan Wi-Fi. Ne zaboravite da objavite svoju fotografiju koja će vas odvesti na nezaboravan vikend u Hotelu Habakuk. Radujemo se vašem dolasku!

Pogledajte još