POZIV NA ZLOSTAVLJANJE: OBOŽAVATELJKE Zorana Marjanovića prete RADI IZ BEČA silovanjem i batinama!

Obožavateljke Zorana Marjanovića (34), muža ubijene pevačice Jelene Krsmanović (33), prete Radi Matić (35) iz Beča, koja ga je javno optužila da je sektaš, batinama i silovanjem.

– Ako neka sazna Radojkino ime i gde radi, neka mi javi. Da je podsetim – napisala je jedna žena na Fejsbuk stranici “Podrška Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici”, dok je druga bila radikalnija:

– Za Radojku tri crnca od mene. Ja častim, o mom trošku. Pa da hoda kao šestar. Pa hoće pomeranje organa – pretile su Radi ljubomorne Zoranove virtualne prijateljice.

Takođe, one pozivaju i na zlostavljanje Rade Matić, koja se duže vreme dopisivala sa Zoranom preko Fejsbuka i Vajbera.

– Gepekuj kolega, pa me zovi da šišam na nulu. Ništa više…Jest’ da mi frizeraj nije struka, ali za Radojku specijale – besnela je “dama” iz grupe.

Njena koleginica koja veruje da Zoran nema veze sa ubistvom supruge niti sektama, zepretila je Radi:

– Za ovu sektašicu mi je dovoljno pet minuta. Napred, gazi crve bedne – napisala je ona.

– Šteta za Srbiju i za Austriju da takvi gmižu po njima! – piše između ostalog na Fejsbuk stranici podrške Zoranu Marjanoviću.

Dok su Zoranove virtualne prijateljice pozivale na linč Rade, u njenom rodnom selu Donje Crniljevo kod Koceljeve, meštani su juče nerado pričali o njoj, ugavnom navodeći da je se sećaju iz njenih tinejdžerskih dana.

– Bila je jako nestašna. Stalno je bežala iz škole, i to još dok je bila u petom ili šestom razredu, Ne znam da li je posle i završila tu srednju medicinsku školu jer je nisam viđala. Kasnije sam čula da se udala u to selo Bukor i rodila dvoje dece, koje je ostavila, i pre desetak godina otišla u Beč. Ne znam da li bih je sada i prepoznala da je negde sretnem. Kao klinka je bila smeđa, ali je skroz promenila izgled – rekla je jedna meštanka ovog sela.

Ona kaže da je Rada Matić sa ocem, majkom i bratom živela “gore u brdu”, na drugom kraju sela “tamo preko Tamnave, bliže Osečini”.

– Živeli su solidno od poljoprivrede. Sada joj tamo žive otac i majka, koja čuva dvoje dece od Radinog brata Radoslava, koji takođe živi u Beču. On se isto oženio iz sela Bukor, ali se razveo, pa mu decu pazi majka. Videli smo je prošlog leta, mučenu, u domu zdravlja. Kada je jedna žena pitala kako je, rekla je “Onako kako se mora” – priseća se Radina komšinica.

Meštani iz Donjeg Crniljeva kažu da su nakon njenog gostovanja u emisiji videli crni džip njenog brata kako je prošao centrom sela, ali da Radu nisu videli. Njene roditelje nismo uspeli da dobijeni, a rođaci su nam potvrdili da je Rada bila preksinoć kod kuće, i da je već ujutru otišla u Beč.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još