ODBEGLA MLADA: Ana Ivanović OTKAZUJE SVADBU?!

Teniserka Ana Ivanović razmišlja da odloži svadbu koja je zakazana za nedelju u hotelu "Aman" u Veneciji. Srpska lepotica je trebalo da se uda u Italiji za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

Međutim, zbog brojnih svetskih novinara i paparaca koji su već doputovali u Veneciju, ona i Švajni žele da odlože veselje.

Prema tvrdnjama izvora Informera, ideja im je da svadbu pomere za sredinu leta, kad se završe Vimbldon i Evropsko prvenstvo u fudbalu. U prilog tvrdnjama našeg izvora ide i činjenica da je Ivanovićeva otišla na pripreme na Majorku, gde od 11. do 19. juna igra turnir.

Iz hotela "Aman" potvrdili za Informer da neće biti svadbe i poručili da imaju mnogo slobodnih soba ovog vikenda

Mi smo pokušali da proverimo ove informacije, pa smo kontaktirali hotel "Aman" u Veneciji kako bismo navodno rezervisali sobu za ovaj vikend.

Osoblje hotela je reklo da ima slobodnih soba, iako su mladenci prvobitno zakupili ceo hotel za svoje zvanice. Kada smo ih upitali da li će tokom vikenda u njihovom hotelu biti organizovana neka svadba, jer ne volimo gužvu i očekujemo mir, odgovorili su nam da nikakve proslave nisu u planu.

- Ne, nema nikakvih najavljenih proslava. Ovog vikenda nam je većina soba slobodna, imamo samo nekoliko gostiju - rekli su u jednom od najelitnijih hotela u Veneciji, koji je inače pun tokom cele godine.

Bastijanu Švajnštajgeru 10. juna počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu. Verujemo da on do početka prvenstva neće napuštati Nemačku

Slično se može zaključiti i iz razgovora sa ljudima iz pres-službe Bastijana Švajnštajgera. Oni su odbili da pričaju o privatnom životu popularnog fudbalera, ali su rekli da bi od danas trebalo da bude u Nemačkoj.

- Bastijan se priprema za Evropsko prvenstvo u fudbalu. Verujemo da on do početka prvenstva neće napuštati Nemačku. Bio je povređen, tako da mora da uloži dodatne napore da bi bio spreman da sa reprezentacijom otputuje u Francusku - rekao je Švajnijev portparol.

Izvor: Informer

Pogledajte još