OBRATITE PAŽNJU: Kakav na jelu, takav na delu

OBOŽAVA KISELO
Kisela i jaka hrana su šok za organizam - tako da je on osoba koja uživa u svemu neobičnom i ima jedinstvene senzacije. On je lojalan i jedan od momaka koji prihvata obaveze - i to do kraja. Plus, alergičan je na sukobe i sa njim nikada nećete imati neki veliki potrese.

OBOŽAVA SLANO
Ima neiscrpnu potrebu za društvom i ne želi da spava sam (što mu ne polazi za rukom uvek). Takođe, svestan je svojih skoro ratničkih seksualnih apetita, piše "Kosmopoliten".

OBOŽAVA SLATKO
Momak koji obožava slatkiše želi specijalan tretman i voli da ima istomišljenike oko sebe. On uživa u životu i nagradama i ne podnosi poraze. Istinski je hedonista, koji se ne boji da pokaže svoja osećanja ženi koju voli. Rođeni pobednik u svim segmentima ljubavi.

OBOŽAVA ZAČINJENO
Začinjena hrana stimuliše nervne završetke koji vas teraju da plačete kada ljuštite luk. Ta paleta različitih ukusa podstiče dodatnu energiju i čini ga spremnim za promene. Pravi avanturista, uvek raspoložen za istraživačke poduhvate i avanture. Ako ste, drage moje, raspoložene da sa njim idete "u vodu i vatru", izbor je pravi.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.