UTICAJ MARSA BIĆE PRESUDAN: Rakovi na ivici živaca, za Škorpije dobri aspekti

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Pozicija Marsa može doneti nerviranje, pojačane strahove, fizičku iscrpljenost i potrebu da se posvetite nečemu što vam predstavlja istinsko zadovoljstvo. Imate utisak da ste pod velikim pritiskom i da radite ono što se od vas očekuje, a ne ono što vama lično najviše odgovara.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Veoma vam je stalo da ostavite dobar utisak na one sa kojima radite i čak da budete u okviru timskog rada glavni ili da dobijete poštovanje koje smatrate da zaslužujete. Mars nije dobro postavljen u horoskopu onih koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka, trebalo bi da sebe poštede nepotrebnih napora.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Imate mnogo planova i obaveza ali ćete naći vremena da se sretnete sa onima koji su vam dragi. Verujete da ćete uspeti da se sretnete sa jednim Bikom koji u poslednje vreme izbegava da sa vama iskreno razgovara. Moguć je suret sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mnogo obaveza i lažnih obećanja vas dovodi do prilične nervne iscrpljenosti jer ne znate na koga možete da računate.Trudite se da budete fer i da svima izađete u susret ali vam malo ko odgovara istom merom. Izgleda da vi jedini držite do reda. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko vas u velikoj meri intrigira.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dobro se osećate u društvu Vodolija, jer vam odgovara prisustvo Neptuna u tom znaku pa ako se bavite umetnošću a retko koja Vaga se ne bavi time, možete biti više nego uspešni. Današnji razgovor o novcu ili honoraru može biti malo neprijatan. Trudite se da se istaknete u društvu onih nad kojima možete da dominirate.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Prijatelji igraju veliku ulogu u vašem životu i vi ćete se potruditi da uradite ono što se od vas očekuje ali ćete u stvari ipak možda biti preterano okupirani pitanjima koja se odnose na vaš status na poslu ili ćete želeti da po svaku cenu nametnete sebe u nekom većem društvu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ovo nije vaš dan. Nervozni ste i nestrpljivi da vidite rezultat onoga na šta ste uložili trud. Ipak, najgore je što priželjkujete da problem rešite na najlakši mogući način. Neko će vam dati na znanje da računa na vas i bilo bi bolje da ispoštujete dogovor. Moguć je susret sa nekim koga viđate u inostranstvu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mnogo toga kreće nabolje jer ste vi to tako rešili, posebno u sferi finansija. Pokušavate da se postavite maksimalno profesionalno i da sebi ne dozvolite da vas bilo ko opterećuje svojim sumnjama i problemima. Vreme je novac, to je danas vaša deviza. Javite se Raku ili Ovnu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

U večernjim satima dobijate ponude o kojima ste maštali ali samo ako ste novembarski Strelac i to će biti prilično nejasna ponuda o kojoj treba razmisliti. Budite spremni da se prihvatite nekog posla koji vam možda ne izgleda tako sjajan, iz toga može nešto dobro da se izrodi.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ulažete velike napore u ono što radite da biste dobili neophodno priznanje koje bi značilo ne samo da ste prihvaćeni nego i cenjeni. Slika koju imate sami o sebi u velikoj meri zavisi od odjeka na koji nailazite od strane kako onih koji vas vole i onih koji vam osporavaju vrednosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Nekome je stalo da vas ubedi u ono što želi i pokušaće da vas provocira da bi saznao ono što ga interesuje. Dobru saradnju možete ostvariti sa Ribama, Bikovima i Vagama, naročito ako se i privatno poznajete ili družite. Rak i Jarac vam neće reći istinu u vezi sa nečim veoma bitnim.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Predpodnevni sati donose vam mnogo susreta i veliku angažovanost u vezi sa nečim što se ne tiče vas lično, već osoba koje su vam drage. Pokazujete veliku privrženost nekomr ko možda i nije bio tako fer prema vama koliko ste vi prema njemu.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još