ODUŠEVILA CRNOGORCE OTVORILA SEZONU: Za Avu Karabatić priredili iznenađenje

Voditeljka Ava Karabatić posetila je nedavno Crnu Goru gde je otišla zbog uloge koju je dobila u predstavi. Ona boravi u najluksuzijem hotelu na crnogorskom primorju, gde svaki slobodan trenutak koristi pišući svoju autobiografiju "Rođena među vukovima" koja će svetlost dana ugledati uskoro.

(old_image)

Ona je za vreme snimanja dobila buket cveća od tajnih obožavalaca, kako smo uspeli da saznamo suška se da je ovaj veliki buket cveća dobila od odbojkaša koji su odlepili za njom, a kada su videli da je u istom hoteli na sve načine pokušali su da je osvoje. Treba imati u vidu da je mlada voditeljka često na meti žena koje je takođe jure i daju razne ponude.

(old_image)

Pored toga saznajemo da je u toku priprema i nove pesme na kojoj rade Pavle Radulović i tekstopisac Gordana Gvozednović.

Dok traje rijaliti "Parovi" gotovo da nema slobodnog vremena jer radi stalno, a odmara samo subotom i nedeljom. Kako smo saznali ona ce voditi i jos jedan projekat, zbog posla morala je da propusti i fudbalske utakmice svojih prijatelja.

Pogledajte još